7. évad – Rose Reynolds interjú

0
172
megtekintések

Holnap érkezik a premier epizód, így az új stábbal készült interjúsorozat utolsó darabjához érkeztünk. Ismerjétek meg Rose Reynolds-t, az új Alizt Csodaországból.

Milyen volt az első forgatási napod? Izgultál?
Ó igen! Érdemes mesélni az első forgatási napomat megelőző olvasópróbáról. Akkor ismertem meg Colint és Lanát — Bobby épp nem volt ott — a producereket és kb. mindenkit, aki már hat éve a műsoron dolgozik. Szóval elég izgatott voltam – kemény mindenkit így egyszerre megismerni – de nagyon jó olvasópróba volt, mindenki nagyon kedves volt és izgatott a nagy újratervezés miatt. Nehéz egy ilyen újratervezés vagy alapötlet váltás és mindig aggodalom övezi azok részéről, akik már régóta hűségesek a műsorhoz, szóval jó érzés volt hogy a régi szereplők is megerősítették, hogy ez egy jó dolog és ők is izgatottan várják a forgatásokat.

Követted korábban is a műsort? Ha nem, akkor visszanézted a részeket azóta? Vagy esetleg a Wonderland spin-off sorozatot?
Igen, néztem a műsort. A legjobb barátom hatalmas rajongója a sorozatnak, meg is mondta hogy nem mehetek Colin közelébe. [nevet] A spin-off sorozatot viszont szándékosan nem néztem meg. Az Alíz akit én játszom egészen más, mint az eredeti verzió, szóval szánt szándékkal nem néztem vissza, hogy ne befolyásolja a játékom.

Mesélj nekünk Alizról.
Ő igazán dörzsölt karakter. Egy dörzsölt árva. Minden eseményt szemmel követ Hyperion Heightsban. Cseles, önálló és okos, de rejtélyes is, szóval az elején nem tudunk róla túlságosan sokat, csak váratlanul barátságba keveredik Hookkal és Golddal. Azt hiszem ő eléggé a saját szabályai szerint játszik, szóval lehet hogy épp barátok vagytok, de sosem tudhatod, hogy ez meddig tart ki nála. Azt mondanám, hogy Tilly Hyperion Heights szeme és füle. Mindenről tud és sok embernek szolgál információ forrásul. Már a premierben is szerepel, de a 4. részben tudunk meg kicsit többet róla.

Mit gondolsz miben más ez az új átok, mint az eddigiek?
Ez egy keverék lesz, régi és új szereplők keveréke, vegyítve néhány ismert, de átalakított szereplővel. Én úgy emlegetem ezt az évadot, hogy “fúzió”. Adam [Horowitz] és Eddy [Kitsis] szörnyen próbál hű maradni a sorozat témájához — a reményhez, az optimizmushoz, a boldog befejezésekhez — és azt hiszem sikerrel is jártak. Itt lesz nekünk a felnőtt Henry és a kislánya Lucy – mint a pilotban Emma és Henry – és látni fogtok néhány első évados jelenetet visszatérni, de ezúttal kicsit másképpen, más jelentést kapva. Nem tudhatod ki a jó és ki a rossz, vagy kinek mi a jelentősége. Az első évadban láttuk például Reginát, mint gonosz szereplőt, majd szépen lassan megváltotta magát és átkerült a hősök csapatába. Itt nem tudhatod, hogy ki kicsoda lesz. Szóval azt hiszem idén igazán nyitottnak kell lennetek, mert mindenki tartogathat meglepő jellemvonásokat és minden változékony. Az átok pedig érdekes lesz abból a szempontból is, hogy kit milyen irányba változtat meg.

Megjelenik majd Csodaország is a sorozatban? Kapunk visszaemlékezést Aliz ottani életéből?
Nagyon remélem. Leforgattunk már néhány mesevilági jelenetet – nem vagyok biztos benne, hogy Csodaországban játszódtak vagy sem – de remélem, hogy látunk pár régi ismerőst, például a fehér nyulat. Egyszer már forgattunk egy fehér nyúllal, üldöznöm kellett őt, de csak részletekben tudtuk felvenni, mert nem ment a tervek szerint. Egyetlen dolga lett volna, hogy végig ugráljon az úton, de nem sikerült neki. Akkor a rendező azt mondta, hogy “Jól van Rose, mára ennyi volt. El kell beszélgetnem ezzel a nyúllal.” [nevet]

Mit gondolsz, végső soron mi a célja Aliznak?
Ez a 7×07-es epizód egyik jelenetéből – amit nem rég forgattunk le – elég egyértelmű lesz. A részese akar lenni valaminek. Ő igazi magánzó, nagyon független, de közben magányos is… Szóval a része akar lenni valaminek, kötődni akar az emberekhez és a lelke mélyén elkeseredetten vágyik egy családra. Ez hajtja őt a legtöbb esetben. “Ki vagyok én? Merre tartok? Hová tartozom?” Azt hiszem ezek elég ijesztő kérdések, amik sok fiatalt foglalkoztatnak. Aliznál ez még azzal is kiegészül, hogy “Kiben bízhatok?” és ettől olyan megindító eljátszani őt. Nagyon szeretem őt, hatalmas szíve van és nagyon mókás életre kelteni. Ő egy nagyon különleges karakter, remélem a nézők is meglátják majd ezt benne, mert összességében ő egy jó szándékú lány, aki egy nagy kaland részese.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..