7. évad – Feliratok

0
423
megtekintések

Holnap érkezik a premier, így időszerűvé vált egy poszt a feliratok menetrendjéről. Mint azt már a többség biztosan tudja – legalábbis aki a hiátus alatt is követte az oldalt – hogy az új ONCENAP a szombat lett, hajnalban érkezik mindig az új epizód és ha minden jól megy estefelére elkészülünk a felirattal.

Előfordulhat, hogy egyszer-egyszer előbb is felkerül a felirat, mivel a szombat munkaszüneti nap, de sajnos ezt minden alkalommal garantálni nem tudom, mert sokszor a hétvégéim sem nyugisabbak a dolgos hétköznapoknál. De estére, a hétfőnként megszokott 8 órai időpontra nagy eséllyel mindig elkészül majd.

Illetve még egyszer felhívom a figyelmet, hogy a feliratok letöltése regisztráció köteles lesz ettől az évtől! Bővebb infót ennek az okairól és a regisztráció menetéről itt találtok: http://onceuponseries.net/2017/08/megujult-honlap-a-regisztraciorol/

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..