7. évad – Epizódkibeszélő 7×02

28
948
megtekintések

Ahogy ígértük, idén igyekszünk nagyobb teret biztosítani nektek a véleményetek kifejtésére, ezért bevezetésre került az Epizódkibeszélő, ahol szavazásokkal tudjátok értékelni a legfrissebb epizódokat és hozzászólásban meg is vitathatjátok az epizód részleteit a többi rajongóval!

Link a sorozat korábbi részeihez: 7×01

Ebben a posztban nyugodtan lehet spoilerezni – sőt kifejezetten megkérlek titeket, hogy itt tegyétek meg ezt és ne a feliratot tartalmazó poszt alatt vagy a csevegőben – szóval aki még nem látta a részt csak saját felelősségre olvasgasson itt!

Összességében milyenre értékeled a 7x02-tőt?
 • 4 - egész jó 42%, 73 szavazat
  73 szavazat 42%
  73 szavazat - 42% az összes szavazat
 • 5 - szuper 38%, 66 szavazat
  66 szavazat 38%
  66 szavazat - 38% az összes szavazat
 • 3 - közepes 10%, 18 szavazat
  18 szavazat 10%
  18 szavazat - 10% az összes szavazat
 • 2 - gyenge 6%, 10 szavazat
  10 szavazat 6%
  10 szavazat - 6% az összes szavazat
 • 1 - kínozni lehetne vele 5%, 8 szavazat
  8 szavazat 5%
  8 szavazat - 5% az összes szavazat
Összes szavazat: 175
október 14, 2017 - október 21, 2017
Szavazás zárva
Milyen volt a történetszál?
 • Aranyos és ötletes. 52%, 67 szavazat
  67 szavazat 52%
  67 szavazat - 52% az összes szavazat
 • Fordulatos és merész. 33%, 43 szavazat
  43 szavazat 33%
  43 szavazat - 33% az összes szavazat
 • Nem volt hiteles. 8%, 11 szavazat
  11 szavazat 8%
  11 szavazat - 8% az összes szavazat
 • Kiszámítható és unalmas. 7%, 9 szavazat
  9 szavazat 7%
  9 szavazat - 7% az összes szavazat
Összes szavazat: 130
október 14, 2017 - október 21, 2017
Szavazás zárva
Kinek a történetszála/játéka fogott meg legjobban?
 • Emma / Hook-ok 70%, 95 szavazat
  95 szavazat 70%
  95 szavazat - 70% az összes szavazat
 • Weaver / Zörgő 13%, 18 szavazat
  18 szavazat 13%
  18 szavazat - 13% az összes szavazat
 • Roni / Regina 8%, 11 szavazat
  11 szavazat 8%
  11 szavazat - 8% az összes szavazat
 • Henry 6%, 8 szavazat
  8 szavazat 6%
  8 szavazat - 6% az összes szavazat
 • Lucy 1%, 2 szavazat
  2 szavazat 1%
  2 szavazat - 1% az összes szavazat
 • Jacinda / Hamupipőke 1%, 1 szavazás
  1 szavazás 1%
  1 szavazás - 1% az összes szavazat
 • Lady Tremaine / Victoria 1%, 1 szavazás
  1 szavazás 1%
  1 szavazás - 1% az összes szavazat
Összes szavazat: 136
október 14, 2017 - október 21, 2017
Szavazás zárva

28 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Unalmas volt ,kiszámítható.
  Én ezzel be is fejeztem a sorozatot.
  Az esélyt megadtam a hetedik évadnak hogy hátha jó lesz hát nem lett!

   • Nem érted hogy nekem az első évadtól a hatodik évadig nagyon tetszik a sorozat.
    Honnan kellett volna tudnom két hónappal ezelőtt hogy nekem nem fog bejönni ez a újratervezés

    • Ó, értem. Mert akkoriban mikor aggodalmamat fejeztem ki a 7. évad kapcsán, folyamatosan lehurrogtál, bunkóztál velem, meg minden hozzászólásomat kommentáltad, hogy “nem vagy igazi rajongó”, meg “egy igazi rajongó mindig kitart a sorozat mellett és neki kötelező néznie”, meg hasonlók. Szóval erről ennyit.

 2. Nem ertem ha az elozo resz vegen nem.tudott visszamenni Henry a varosreszbe, akkor ma teljesen normalisan ott van? Henrynek ez nem lett furcsa? xd

  A kivansag Hook is megmagyarazatlan. H kerult bele? Mar azt se lehet tudni melyik vilagban vagyunk annyit ugralunk. Ennyi erovel hol van vannak a tobbiek kivansag enje?

  • ReginaMills: Henry a temetőt kereste az előző rész végén és az nem volt meg. A kívánság Hook pedig Emmát keresve utazgatott a világok között, ezt el is mondta.

   Egyébként nekem tetszett a rész, ennél jobban a CaptainSwant nem tudták volna elrendezni!

   Volt benne pár olcsó húzás, de ez sztem maradni is fog, az újratervezés előtt sem volt másképp már egy ideje…

   Érdekel ki lesz Hook lánya és mire megy a kívánság Hook, meg h tudják le majd a Rumbelle-t. Sőt a Weaver/Rogers páros is érdekel h milyen irányba fejlődhet.

   Nekem komolyan nagyon tetszett, még ha más nem is ért egyet. Viszont ha vki új néző nem fogja érteni miért van Henrynek 2 anyja, mi a kívánság világ meg stb. Ez minuszpont azért.

 3. Esetleg Alice lehet Hook lánya? Nekem tetszett egyébként ez a rész. Bár a Henry-Jacinda története nagyon hasonlít a Hófehérke-Herceg elátkozott történetéhez, mert nem tudják kik ők mégis vonzódnak egymáshoz a mi világunkban. Arra vagyok kiváncsi, hogy a mesevilágban mi történhetett, és ki jött még át az átokkal, és Zörgő-Weawer mit akar? Tetszik Zörgő új stílusa, jól áll neki.

 4. Ebben a részben a jelen eseményei kicsit túlságosan gyorsan zajlottak számomra, meg néhol kicsit nem igazán volt reális. (Mi az énekkarral mentünk fellépni mindenfele, szólót is énekeltem, de az én anyám nem tapsikolt könnyes szemmel, mint Jacinda 😀 ) Az látszik, hogy az írók törekednek arra, hogy most ne hagyjanak elvarratlan szálakat és a Captain&Swan pár történetet tényleg nagyon szépen lezárták. Lana – legyen Regina, vagy Rony – csodás színésznő. Nekem ismét az epizód vége tetszett, ahogy koccintott a hármas fogat és mikor kollektíven rájöttek, hogy valami valahogy nincs rendben.

 5. Nem is tudom. Meg kell mondanom, hogy eddig tetszik, bár most nagyon lent van nálam a léc. Emma kilépesével nem sok jövőt láttam a sorozatnak, de tetsik, hogy a visszaterés lehetősége nem kizárt.

  Nagyon tetszik, hogy az írók csináltak egy kvázi párhizamos valóságot. Rengeteg ebben a lehetőség, ha tudnak vele úgy élni, mint a sorozat elején, akkor 3-4 évadot boritékolok. Remélem, hogy vannak ötletek és nem fogják elpuffogtatni őket, mint anno az előző évad első felében.

  Ami nagyon, de nagyon nem tetszik az Emma távozása. Kb miatta kezdtem nézni a sorozatot, de ott van Rumpel, ha ő nem lenne én se lennék itt.

 6. Most, hogy így olvasom végül is tényleg lehet Alíz is Hook lánya mert anno Gidionnál is ez volt, hogy eltűnt aztán felnőtt. De remélem, hogy nem ez lesz, hanem azért kerítenek még egy 9-10 éves kis szöszit hozzá mert az lenne a legcukibb Hook-al együtt és akkor dad Killian verzió! Hook a lányát keresi, aham tudtam, hogy ez lesz belőle szinte biztosra tippeltem. Nagyon kíváncsi leszek majd, hogy akkor ki is lesz az és mivel még előttünk az egész évad gondolom a végére csak megkapjuk max. Azért remélem, hogy nem Alíz, hanem valaki más cukibb még is. Nem lenne az igazi ha egy Gidion háttér koppintás féle lenne. xd

 7. Nos elérkezett ez a nap is. :’)
  Összességében ez a véleményem az epizódról:
  Hát számomra baromira tetszett ez a rész és akárki akármit is mondjon szerintem ez volt az egyik legjobb rész az eddigi 7 évadból. Iszonyatosan sajnálom, hogy Emma többet nem tér vissza, azonban ezzel valamilyen mértékben Hook-ot is kiírták a történésekből és ezek szerint egymás mellett élnek a többiekkel a mi világunkban, csak épp Storybrooke-ban nem pedig Hyperion Heights-ban, mit sem sejtve arról min is mentek keresztül a többiek. Úgy gondolom valami ilyesmi lehet Belle-lel és Gideon-nal is, hogy Rumple úgy döntött segít a küldetés során vagy pedig valami piszkos ügyet igyekezett elintézni amire előre szólt, hogy sokáig el fog tartani, elérte őt is az átok és így mit sem sejt a családja arról, hogy gáz van hiszen eddig is zűrös dolgai voltak. (De mivel itt sosem kiszámítható semmi ez az első ami nekem az eszembe jutna a ma történtek alapján)
  Ami különösen tetszett:
  – Emma terhessége :’) Elsírtam magam a pillanat hevében olyan boldog lettem :’) (Viszont remélem, hogy egyszer még viszont látjuk a kis CaptainSwan babát is.)
  – A rengeteg utalás Storybrooke-ra és az ott lévő kötülményekre.:)
  – A közös családi kaland és ennek párhuzama a múlt és a jelen között.:)
  – Az utolsó jelenet <3
  Ami kevésbé tetszett:
  – Az, hogy ahhoz képest, hogy ez volt Emma elviekben utolsó szereplése elég kevés szerephez jutott. Bár szerintem nem is nagyon lehetett volna sokkal többet kihozni belőle a jelen rész sztoriját illetően, de azért én akár egész nap elnéztem volna egymagában őt is. A szívemből most lehasadt egy darab. 🙁
  Amit hiányoltam:
  – Egy röpke betekintést abba, hogy Emma és Killian jelenleg hol tartanak a baba fejlődésében. Egy pillanatnyi állást, hogy mi is van Storybrooke városában.:) De erre még ha évek múltán is még tuti sor kerül.
  Az a véleményem egyébként, hogy a sorozat fináléja tartalmazni fogja a 2 bagázs teljes összevegyítését és abban a részben még viszont látunk majd mindenkit és úgy fogják lezárni az írók a végén az egészet.:) És az lesz csak az igazi boldog befejezés miután mindenki rátalált a boldoságra vagy épp megkapta a méltó büntetését.:) (Mondjuk örülnék ha valamilyen módon pl a másik Alice és a többiek is színre lépnének mikor az egyes Hyperion Heights-i karaktereket akik ugyanazt a személyt testesítik meg mint másik alteregót összetalálkoznának "az eredetivel".)
  Viszont az is érdekes kérdés szerintem ami már a múlt heti első rész óta felmerült bennem, hogy ha pl. Tiana eredeti karaktere itt van. akkor neki is van valamilyen alteregója egy másik világban? És akkor ha már itt Henry-n és Regina-n kívül mindenki egy másik alteregó akkor vajon ha Tiana-ból is van több, akkor melyik az eredeti?:D Kíváncsi leszek vajon erre kapunk e választ.:3
  Alig várom a jöbő heti részt ^^ <3

 8. Elég nyálas rész volt, majdnem vödröt kellett tennem a gép alá. Emma aranyos volt, örültem, hogy egy részre visszajött, ahogy Regina is jó volt. Killian Jones még mindig irritál, ahogy az új Henry is. A rész kiszámítható volt, nem voltak benne túl nagy meglepetések. Rogers langyos, Weaver/Rumple izgalmasabb karakter. Az évad még mindig nem győzött meg, sajnos túl sok az olcsó húzás, de ezt már meg kellett volna szoknom az utóbbi évek romló színvonala miatt.

  Egyedül a Rumbelle lezárást várom, addig még elszenvedek az évaddal, de aztán… Nem tudom. Az új karakterek nem jönnek be. Henry és Rogers hiteltelenek, Jacinda/Hamupipőke karaktere nincs kidolgozva, Lucy idegesítő, még jobban, mint a gyerek Henry volt. Nem szeretem a gyerekszínészeket.

  Sajnos, ez már nem az az OUAT, amit anno megszerettem. Mintha az írók és a színészek is elfáradtak volna már.

  • És a nézettsége is elkezdett csökkenni.Ezt a részt sokkal kevesebben nézték mint a múlt hetit.Szerintem ez a nézettség csökkenés tovább fog folytatódni,innen is látszik hogy az embereknek nem jön be ez a újratervezés.

 9. Oké…. hát most ár értjük az indokot, hogy Hook miért nincs Emmával. Persze most átgondolva az egészet, nagyon fura, hogy kinézetileg ugyan azt a Hook-ot látod, de személyiségben külömbözően. Merész húzás, és pici űrt is hagy maga után, hiszen tulajdon képpen az “eredeti” Hook-tól is búcsút kell már vennünk. Azt hiszem semmi képpen sem volt kiszámítható ez a rész. Meglehet néhány helyen unalmas és vontatott volt, de nem kiszámítható. Érdeklődve várom a következő részt.

  SoulXK javaslom baráti szándékkal, hogy próbálj más szemmel nézni erre az “Új kezdet”-re. És talán akkor neked is meg lesz a HappyEnd. 🙂

 10. Densi0211: “Mindenki mondja, hogy ez már nem ugyan az a sorozat, de akkor miért néztek rá ugyanolyan szemmel?”
  Ez nagyon tetszik, és szerintem nagyon találó, gratulálok! 🙂

  Én csak arról szeretnék írni, hogy mi tetszett:
  1. A könnyes Jacinda
  2. Sokáig úgy éreztem, hogy Emma terhessége csak azért van benne, mert a rajongók szeretnék, de így ebben a formában tökéletes indok az otthonmaradásra, és így nagyon tetszik az ötlet
  3. Kívánság Hook. Igen, fura az ötlet, hogy Van egy Hook-unk, aki nem Hook, ezt furának tartom, DE Ha abba gondolok bele, hogy egy új karakter, akinek van egy ismeretlen múltja, akinek van célja (hogy megkeresse a lányát), akkor nagyon-nagyon tetszik, és nagyon várom.
  (Egy kis találgatás: Érdekes ötletnek tartom, hogy Alice legyen Hook lánya, el tudom képzelni, hogy a sorozat írói ezt hozzák ki. Viszont akkor megmagyarázásra vár, hogy Alice miért járt (nem csak csodaországban, ahogy az első részből kiderült, hanem) egy csomó helyen, illetve hogy ki volt a banya, aki fogva tartotta, és hogyan szökött meg. Ugyanitt megjegyzem, hogy a banya által toronyba zárt leányzó leírás illik Aranyhajra is, akiről tudjuk, hogy új verziósként visszatér a sorozatba, illetve, hogy valószínűleg több köze lesz az új Disney-s filmhez, mint az előzőnek (a torony nem tudom elhangzott-e a filmben, vagy csak a bástyáról asszociálok rá 😀 ))
  4. Weaver megint csak hozza a Rumple személyiséget, addig áll ki valaki oldalán, amíg megegyeznek az érdekei. Valamint nyomozónak is jó, ahogy megfigyelte, a babát ill. azt, hogy Hook már járt Henrynél.
  Nagyon tetszett ez is 😀
  5. A párhuzam a múlt és a jelen között, azaz Henry/Hook/Regina trió Lady Tremaine ellen ugyanúgy a múltban, mint a jelenben is. Igazi első évados nosztalgiát indított meg bennem, újra megborzongott a hátam a gondolattól, hogy átok ide, vagy oda, akik összetartoznak, akiknek közös a céljuk, így is, úgy is egymásra találnak 🙂

 11. Nekem is tetszett összességében. Mondjuk, nem is csoda, hiszen túlnyomórészt a régiek vitték a vállukon ezt a részt.
  Ez az új Hook szerintem nagyon jól jött, kicsit már elkényelmesedett a karakter a házi boldogságban. Végre ismét megmutatja, hogy van sötét oldala is. Nem beszélve róla, hogy most új szerelmi szálra is lehetősége nyílik. Vigyorognék, ha pont Ronival jönnének össze, akinek szintén jól jött ez a dinamizmus és az új esély. De ha most egy újabb Robinnal találkozunk én a kardomba dőlök! Kezd sok lenni már a dupla karakterekből! Más ötlet nincs a tarsolyban?
  A lady és Alíz nagyon ígéretes, bonyolult történetük lehet és részben közös Hookkal, ahogy utaltak rá.
  Zörgő meg minden világban ugyanaz. Azt hiszem gonosz kétkulacsos maffiózó, erre megdicséri Rogers gerincességét.
  Viszont Jacinda egyelőre borzasztó. Tényleg egy hisztis liba. Remélem változik a helyzet, mert ez így karikatúrája Snowingnak.

 12. Apropó tényleg bakker! Aranyhaj tényleg fog szerepelni ezt el is felejtettem. Na akkor ő lesz Hook lánya tuti. A leírása alapján én is rá tippeltem először csak el is felejtettem, hogy szerepelni fog. Akkor az lesz.

 13. Hááát, nekem ez most kozepes volt, az elozo resz jobban tetszett. eleg sok a parhuzam az els evaddal, nem tetszik a mostohaanyuc hangja, nem ertem Rumple-t, és mi az, h ha Storybrooke-ban jar az ora, a szereplok meg nem oregszenek? Fura… Ha Jen nem lesz tobbet a sorozatban, hogy oldjak meg a CaptainSwan-baba bemutatot? (mert anelkul a rajongok vkit meglincselnek, en nem vagyok CaptainSwan-parti, de ezt boritekolhatom :)) Mit akar Rumple? Mar megint ez a kerdes. Vajon o tudja, h kicsoda? Sok a kerdes, de megoldasok nem voltak tul szepek, eleg olcso elcsepelt volt nemelyik jelenet 🙁

 14. Nos,
  NAGYON elégedett vagyok azzal a megoldással, hogy Storybrooke megmaradt, a benne élő HappyEnd-esekkel együtt, és nem kellett lerombolnunk a 6 évados megpróbáltatásokat követően kialakult, idilli képet. 🙂 Bár továbbra sincs logikus magyarázat a létezésére – szerintem a Fekete Tündér halála után a városnak is meg kellett volna semmisülnie az átkával együtt, hiszen csak az hozta létre. Namindegy, fogadjuk el magyarázatként, hogy a benne élőkre 30 valahány év után ott várt a kiérdemelt boldogságuk és ez megmentette a várost a saját végzetétől, halleluja, dicsértessék, ugorjunk.
  Ami tetszett:
  – CS-baba ( bár ezt előre lehetett sejteni), MELLESLEG nem bántam volna, ha kicsit elmerülünk a foganása részleteiben 😛
  – CS-lezárás (bár ezt előre lehetett sejteni), hálaisten nem kezdték el lerombolni a 6. évados végkifejletet, továbbra is együtt vannak, továbbra is boldogok, és élnek még ma is szerelemben, boldogságban, új fejezet, gyerünk, hajrá-tovább-előre!
  (még csak annyit: CAPTAINSWAN FOREVER!!!!!!!!) 🙂
  – Hook nem-az-a Hook (bár ezt előre lehetett sejteni), másik élet, másik személyiség, másik törések – persze sok egyezéssel; új motiváció, új szerelem, új gyerek, új végkifejlet, megannyi lehetőség – tökéletes! 🙂
  Összességében, nem lehetne vmi ‘bár kiszámítható volt, azért még tetszett’ menüpont? mert kissé nehezen választottam az ‘aranyos’ és a ‘kiszámítható’ között, (az ‘ötletes’ és a ‘kiszámítható’ meg kissé üti egymást), de ‘unalmas’-nak kicsit sem tartottam, szóval.
  Amit egyre kevésbé értek:
  – AZ A ROHADT KESZTYŰ – már elnézést a kifejezésért, de – beszáll a kocsiba, MEGFOGJA VELE az ajtót, aztán magára vágja. D-E H-O-G-Y-A-N??? És ha még nem lenne elég groteszk az egész, Zörgő is elkezdi “műkéz”-ként emlegetni, mintha csak kiszólna a nézőnek, hogy: “légyszi-légyszi, csináljunk már úgy, mintha.” Aztán meg hozzávágja a kocsikulcsot, hogy “nesze, akkor vezessél!”. AZT MEG MOST HOGYAN?!?! Egyáltalán, miért nem szerelnek le egy rendőrt, aki elvesztette az egyik kezét? (vagy mittudomén mi erre a kifejezés PoliceLand-en) Namindegy, igyekszem elfogadi a helyzetet, és a jövőben nem fennakadni ezen többször. (bár esküdni azért nem merek rá 😛 )
  – kívánság-Hook / Lady Tremaine. Nem világos, hogyan állhattak kapcsolatban, de nyilván akkor még fiatalabbak lehettek. A kívánság-világ viszont csak pár éve létezik, szóval a Milady nem járhatott ott fiatalabb korában. A benne lévőknek persze nyilván megvannak a hamis emlékeik a nem-létező életükről. Így az egyetlen megoldás az maradt, hogy a Lady is a kívánság-világból származik. Csakhogy ez is sántít: a kívánság-világ elvileg teljesen megegyezik a valódi-mesevilággal (a Storybrooke-os karakterek lakják, 28 évvel idősebb kiadásban), vagyis Ashley/Ella benne Hamupipőke. Akkor hogyan származhat onnan az új-verziós Hamuripők-pereputty???
  – az IDŐ fogalma, ami úgy tűnik teljesen megszűnt:
  – azt mondták, felnőtt-Gideon is szerepelni fog még, nem értem, ez hogyan lehetséges, mivel Regi,Zörgő,stb. nem öregedtek annyit.
  – Henry. Persze értem, hogy egy időpontban átváltott gyerek-Henry felnőtt-Henryre (akár csak 4-5 évvel Storybrooke elhagyása után) Először úgy gondoltam azzal magyarázzák majd, hogy Henry változott legtöbbet, hogy az utazgatásai, meg a világokban ugrálásai között számára ugyan telik az idő, de a valódi életben eközben sokkal kevésbé (szóval megjár egy világot, megírja a történeteket, aztán egy korábbi időpontra megy át a következő világba, mintha csak dimenziók között ugrálna). Mert JMo és West nem igazán tűntek egymás mellett anya-fiának, mégis úgy volt előadva, mintha ugyanannyi idő telt volna el számukra a közelmúltban.
  – mesevilágból átokba Henry+Regi+k-Hook(+Zörgő?). Mivel Henryella találkozása után nem sokkal állnak össze, akárhogy is számolok (Henryella közös-kalandok+érzelmek beismerése+házasság+Lucy megfogan+Lucy 10 éves lesz) ez legalább 11 év. Rendben, Henry nem változott semmit 23 és 34 éves kora között, de a többiek itt már hány évesek lehetnek? (mármint nem igazából, tudom, hogy úgy már mindenki legalább 80 felett van 🙂 )
  – Alice (aki innentől nyilván nem lehet a CS-baba, mivel Henry már előbb találkozott vele, mint az aligterhes-Emmával). Henry akkor találkozik vele, mikor megismerkedik Hamu-val. Aztán (min. 11 évvel később, ugye!), találkoznak HH-ban, elátkozva, Alice meg ugyanúgy 16-nak néz ki. EZT MOST HOGYAN???! Számára nem telt az idő??
  ÉS mindezekre persze nem lehet magyarázat, hogy már 10 éve átokban élnek, és csak Lucy nőtt fel, mert már kint született, MIVEL a 6. évad fináléjában EGYÜTT láttuk az apjával, 10 évesen, a mesevilágban!! (hogy melyikben, azt végképp elképzelni sem tudom 😛 )

  Szóval, ha vki ezek közül bármire magyarázattal tudna szolgálni, hálás lennék, 🙂
  (mert én egyre kevésbé látom az összefüggéseket idővonal tekintetében 😛 )

  Lényeg, szerintem a 7×02 jó volt, egyszervolt-os volt, és várom a folytatást! 🙂

 15. Én az eredeti sorozatból csak az első három évadot láttam, aztán elvesztettem az érdeklődésemet. Még megnéztem az ötödiket, az tetszett is, de a hatodik már megint nem érdekelt és nem vesztettem vele semmit.
  Most a hetedik megint érdekel és kifejezetten bírom Weavert. Ez a név egy karakter eltérésnyire van a beaver szótól ami hód-ot jelent. Robert Carlyle a 7. évadban már tényleg úgy néz ki mint egy hód. Jó nagy a különbség a pilothoz képest.
  Az eredeti sorozatból sajnos nekem túl sok színész/karakter idegesítő volt (Hófehérke, Charming Herceg, Henry, Zelena, és sajnos nem nagyon bírtam Emmát sem és Belle-t sem. ) A történet jó volt egy ideig, aztán elárasztottak minket a mese szereplők, egy részben akár 3 új mesekarakter jelent meg, azért a jóból is megárt a sok. Belle(Szépség) és a Zörgő/Szörnyeteg vonalat nem tudtam hova tenni, míg a Piroska(Péter és) a farkas rész nagyon tetszett. Hiába, ízlések és pofonok.
  A lényeg csak annyi, hogy annak nagyon örülök, hogy a legjobb színészeket emelték át az újratervezésbe. Lana Parrilla, Robert Carlyle, Colin O’Donoghue a legjobb színészek ebben a sorozatban és a legjobban hoznak többféle teljesen különböző és árnyalatokkal különböző karaktert is. 3 perc alatt meggyőznek egy teljesen más és egy majdnem ugyanaz de mégis más karakterről mint amit előtte mutattak (igen itt Hook-ra gondolok, zseniális). Ez sajnos Jennifer Morrisonnak és Ginifer Goodwinnak nagyon nem sikerült. Jennifer Morrisonra ránézek még mindig dr. Allison Cameront látom. Az ötödik évadban majdnem sikerült neki bekajáltatnia velem a Dark Swant, de csak majdnem. Karakteresebb alakítást vártam volna tőle, de nem jött neki össze.
  Mivel az általam nem kedvelt karakterek nincsenek benne a hetedik évadban, ezért nagy valószínűséggel nézni fogom.
  Jacindát játszó színésznővel kapcsolatban még nem tudom mit gondoljak, Henry karaktere kifejezetten tetszik, a srác bár Jared Gilmore a 6. évad végére egész jó pasivá nőtte ki magát. Csak hát a sztori szerint ugye Hyperion Heightsban Henry már harmincas, nem huszas életéveiben jár, értem én, hogy le kellett cserélni a színészt.
  Sajnos nem is biztos hogy lesz nyolcadik évad, ahogy a híreket és a nézettséget figyelembe vesszük.
  Pedig bírom Rogerst, Ronit, Weavert, Alice-t, és meglepő de Victoria Belfrey-t is. Gabrielle Anwar még szétszabdalt arccal is jól hozza a gonosz mostohát.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..