7. évad – Aliz és Belle spoilerek

6
503
megtekintések

A sorozat írói azt nyilatkozták, hogy próbálják nem tönkretenni a hatodik évad végén bekövetkezett boldog befejezéseket, de közben azt is megerősítették, hogy Gold és Regina az eredeti valójukban kerültek az új átok hatása alá… Ez azt jelenti, hogy talán egy ponton Belle újra beléphet a történetbe a 7×04-es szereplése után is? Erre kereste a választ a tvline.

“Egyelőre még nincs tervbe véve, hogy újra felbukkanjon Belle, de ez nem jelenti, hogy soha többé nem látjuk, hiszen még csak az évad felénél tartunk a történet megírásában.” – nyilatkozta Eddy Kitsis. Addig is lehet várni a jövő szombaton érkező epizódot, amikor is a “Szépség” címre keresztelt 7×04-es epizódból végre fény derül a Rumbelle páros jövőjére – vagy ha a hetedik évad felől közelítjük meg a dolgot, akkor a múltjára – és arra is, hogy miért nincs Belle és Gideon Zörgőfürgével Hyperion Heights-ban. Az epizódban pedig felbukkan Giles Matthey is, aki a felnőtt Gideon-t alakította, ami szintén eléggé összezavarta a rajongókat, ám az írók ígérete szerint erre is magyarázatot fogunk kapni. “Nem akarjuk elspoilerezni ezt a történetszálat, de azt megígérhetjük, hogy igazán elmerülünk ebben a részben a Rumbelle páros életében és megtudjuk, hogy mire jutottak a kisfiukkal.” árulta el Adam Horowitz.

Ezzel szemben az EW munkatársai az új, kissé gyanús Aliz nyomába eredetek és egyenesen az őt megformáló színésznőhöz fordultak egy kis plusz betekintésért a Csodaországi karakter történetébe.
“Aliz közeli kapcsolatban lesz Hookkal és Golddal” – árulta el Rose Reynolds. “Sokat kérdezősködnek tőle. Mondjuk úgy, hogy a 7×04-es epizódban erősen próbára lesz téve. Például: Mi a helyes és mi a helytelen, efféle dolgokban. Sok belső konfliktusban lesz része a karakteremnek ebben a részben és azt hiszem ez az egyik legjobban megírt epizód, amit az elmúlt időben láttam. Alig várom, hogy a nézők is megismerjék!”

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem van egy olyan teóriám, hogy Gold tisztában van, hogy ő átok hatása alatt áll, és nem veszítette el az emlékeit.

  2. Csak Rumple (nem, nem Zörgizé) és Belle tart életben ebben a vacak évadban. Ha már Rumple se lenne, tuti nem nézném, az ő karaktere még mindig meg tud lepni. És örülök, hogy Belle visszatér, csak tönkre ne tegyék megint a kapcsolatukat az írók mint ahogy szokták.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..