7. évad – Aliz, az LGBT karakter

0
435
megtekintések

A szombati epizódban Aliz jelentős szerepet játszott, ám vele kapcsolatban említésre került egy olyan személyes apróság is, ami talán elkerülte a figyelmeteket, méghozzá az, hogy Tilly – Aliz Hyperion Heights személyisége – meleg, és egy korábbi barátnője Victoria Belfrey-nek dolgozott.

Aliz fő történetszála természetesen az volt ebben a részben, hogy a gyógyszerei elhagyása miatt váratlanul elkezdett öntudatra ébredni és fő feladatának azt tekintette, hogy felébressze mesevilági cimboráját, Zörgőfürgét is. Az epizód végére persze ismét visszatért a pirulákhoz és az átok újra elködösítette a tisztánlátását, de úgy tűnt elérte a célját és sikerrel járt a Zörgőfürge projektben, ami jelentős változást hozhat a továbbiakban. De vajon mi állt a hirtelen öntudatra ébredésének hátterében? “Ebben a témában a 7×10-es téli fináléban merülünk majd el egy kicsit jobban.” – nyilatkozta Eddy Kitsis a TVLine-nak. “Viszont igazán elmélyedni Tilly történetében csak az évad második felében fogunk, akkor ismerjük majd meg a karaktere hátterét, kap egy jelentős történetszálat és egy epikus szerelmi szálat is.”

Bár az egynemű párok szerelméből korábban is kaptunk már egy kis ízelítőt a sorozat történetében, az alkotók szerint ezúttal sokkal nagyobb jelentőséghez jut majd ez a vonulat.
“Nehéz beszélni róla, anélkül hogy túl sokat árulnék el… de azt elmondhatom, hogy ez a történetszál tökéletesen beépül majd a nagy egészbe. Jelentős lesz a karakterek szempontjából és a történet előrehaladásának szempontjából is.” – árulta el Adam Horowitz.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..