7. évad – Adelaide Kane interjú

0
219
megtekintések

Újabb interjú egy újabb gonosszal, íme a mostohatesót alakító Adelaide Kane 🙂

Milyen volt az első forgatási napod? Mennyire izgultál?
Egy kicsit. Egy jól kialakult stábhoz csatlakozni mindig nehéz, főleg amikor keverednek az új tagok azokkal, akik az első epizód óta dolgoznak a műsoron. Ilyenkor aggódik az ember, hogy milyen lesz a hangulat, hogy jössz majd ki a rendezővel, és persze a karaktered sem igazán ismered még, szóval próbálod jól felépíteni, hogy szórakoztató legyen a végeredmény. De szerencsére mindenki nagyon kedves és barátságos volt. Lana csodálatos és szuper kedves, az új stábtagok szintén kedvesek, mindenki izgatott és boldog, hogy itt lehet. Az újratervezés mindenkinek izgalmas, kicsit felrázza a dolgokat, szóval remek.

Nézted a műsort azelőtt is, hogy szerepet kaptál benne? Ha nem, akkor sikerült azóta felzárkozni?
Igen, néztem. Nehéz lenne nem nézni a műsor. Ez egy jelenség, számos rajongóval, 190 országból. Szóval igen, láttam néhány részt és a meghallgatás előtt visszanéztem őket. Szerintem nagyon aranyos ez a koncepció. Gyerekként sokan a Disney meséin nőttünk fel és különösen tetszik, ahogy beleszőtték az új Disney történeteket is, mint például a “Jégvarázst” vagy most a hetedik évadban a “Hercegnő és a békát”. Szerintem ez igazán szuper.

Mesélj nekünk a karakteredről, Drizelláról.
Te jó ég. Drizella, Drizzy. Az undok, gonosz mostohanővér. Nagyon élvezetes eljátszani és közben édes kis ruhákban feszíthetek. Ő egy elég szertelen, kissé meggondolatlan, de nagyon csinos lány. Kicsit olyan, mint a menő lányok a suliban, akik cikizik a többieket, kivéve, hogy nem igazán jön ki az emberekkel, szóval nem tud követőket szerezni. Lendületes, ingerlékeny és szarkasztikus. Nagyon vicces karakter, szörnyű, de szórakoztató módon.

Milyen a kapcsolata az édesanyjával?
Az anyja szerint ő haszontalan, szóval kíméletlenül bánik vele és szinte rabszolgaként kezeli. Bár ő legalább olyan rabszolga aki közben Christian Dior és Alexander Wang darabokat viselhet és ez meggyőzi Drizellát, hogy maradjon a szerepénél. Végülis még mindig jobban járt, mint Hamupipőke… Ő legalább szép ruhákban járhat, szép lakása és jó állása van, ami hatalommal jár és úgy ugráltathatja a többi embert, ahogy az anyja ugráltatja őt. De az anyja így is csalódott miatta és végtelenül irányításmániás, nem számít hogy próbálkozik Drizella, sosem érhet fel az elvárásaihoz.

Miben változik ez Ivy esetében, Drizella Hyperion Heights-i megfelelőjénél?
Ugyanez, csak egy másik világban. Hogy a dolgokat tetézzük, itt az édesanyjának dolgozik, szóval nem elég hogy alázza a lányaként, de alázza a munkahelyen is az asszisztenseként. Nem tud szabadulni tőle sehol, ha tetszik, ha nem, az anyja körül forog az élete. Persze ez nem a saját döntése volt, ennyire erőszakos és követelőző Victoria.

Mit gondolsz miben lesz más ez az új átok, mint az eddigiek?
Nagyobb a veszély, mint korábban. Részletekbe nem mehetek bele, de a mostani gonosztevők okultak az elődök hibáiból és megalkották az eddigi legveszélyesebb átkot, amit az ABC műsorán valaha láttunk. Sok minden forog kockán és ez a történet tele van manipulációval. Sok rétegből épül fel az új átok és a megtörése nem lesz éppen móka és kacagás.

Beszéljünk Hyperion Heightsról. A Roni’s népszerű bár, amit mindenki ismer a környéken?
Igen, ez a helyi bár. Az egyetlen, ami rendesen képes működni a városrészben, ami nem is meglepő, hiszen az új Regina még mindig egy okos nő és leleményes üzletasszony. Ezek a dolgok nem változtak benne, szóval nem csoda, hogy az övé a legnépszerűbb és legsikeresebb bár. [nevet]

Milyen lesz Ivy kapcsolata a három veterán karakterrel, Ronival, Rogersel és Gold mostani megfelelőjével?
Leginkább úgy kerül kapcsolatba ezekkel a karakterekkel, hogy épp az anyja helyett végzi a piszkos munkát: megbízásokat teljesít, elmondja a rossz híreket vagy feltakarítja az anyja szemetét. Ezt csinálja egész nap, szünet nélkül. Ezért is érdekes a rivalizálásuk Jacindával, hiszen Drizzy egyfelől szánja őt és a helyzetét, de közben egy kicsit irigykedik is rá. Jacinda fizetéstől-fizetésig él és küszködik a számlákkal, de Ivy mégis gyűlöli őt és rivalizál vele, mert irigyli tőle azt a szabadságot, ami neki sosem adatott meg. Jacinda nem vérrokon, de Ivy sosem szabadulhat meg Victoriától egészen.

Ezek alapján Drizella nem igazán tűnik túl kellemes személyiségnek.
Tüskés természet. Nyomot hagyott benne az érzelmi zaklatásban telt gyermekkor, amit a nemtörődöm és irányításmániás anyja miatt szenvedett el. Nincs benne semmi lágyság. A lelke mélyén ő egy kivert kislány egy felnőtt nő testében, aki elmar maga mellől mindenkit, aki közel próbál kerülni hozzá, mert többé már nem bízik senkiben. Csak az számít neki, hogy boldoggá tegye az anyját, aki így nem nehezíti meg ennél is jobban az életét.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..