Tiana infók és jelenetfotó

0
228
megtekintések

A hetedik évad harmadik epizódja – ami az “Elágazó ösvények kertje” címet viseli – lesz az első rész, amiben a Tianát alakító Mekia Cox feltűnik, és a TV-Line értesülései szerint nem éppen szerencsés körülmények között ismerkedik majd össze a felnőtt Henry-vel, Reginával és mindenki kedvenc kalózával, Hook kapitánnyal. Viszont az epizódképeket elnézve úgy tűnik, hogy a kalandor gúnyába bújt Hamupipőkével ekkor már szövetségben állnak.

“Tianát a mesevilágban ismerjük meg először, egy nagy kavarodás közepette.” – árulta el Adam Horowitz és Eddy Kitsis. “Ő egy olyan hercegnő, akinek komoly missziója van: helyre kell állítania a népe szabadságát.”

Ebből is látszik, hogy újabb erős női karaktert tisztelhetünk majd a “Hercegnő és a béka” mese főhősében, de az írók biztos-ami-biztos alapon elárultak még néhány infót az új karakterről: “Tiana legfontosabb jellemzője, a hatalmas ereje. Sok mindenen keresztül ment már addigra, mire megismerjük, de sosem ingott meg, még akkor sem ha minden jel arra utalt, hogy logikus lépés volna kételkedni önmagában. Vannak ellenségei, de ezzel jár, ha az ember kiáll egy fontos ügyért.”

Előző cikk6×11 (szinkronos)
Következő cikk6×12 (szinkronos)
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!