Henry új munkája

1
303
megtekintések

Nincs többé Író: Henry új hivatását valószínűleg senki sem találta volna ki előre. Készen álltok?

Henry Uber sofőr lesz. Aki esetleg nem ismeri az Ubert, a dolog leginkább egy taxi hívó alkalmazáshoz hasonlít, csak sokkal rugalmasabb és korszerűbb. Persze a megátkozott Hyperion Heights-ban nem Ubernek hívják majd ezt az alkalmazást – Swyft lesz a neve – de ezt leszámítva, teljesen megegyezik a kettő.

“Henry-é volt az igaz hívő szíve, de amikor most újra megismerjük már elveszítette a hitét és a kislányára hárul a feladat — akiről Henry nem is tudja, hogy a lánya — hogy segítsen neki visszaszerezni a hitét.” – mesélte Edward Kitsis az EW magazinnak. “Jelenleg Uber sofőr. Egyetlen könyvet írt, ami az elmúlt hat évad történeteit tartalmazza, de nem lett túl sikeres, nem vették az emberek.” Valószínűleg ezt a könyvet láttuk a kis Lucy kezében a hatodik évad fináléjában.

Viszont Henry új hivatásából biztossá vált még valami, hogy Storybrooke-al ellentétben Hyperion Heights tényleg halad a korral! “Itt már lesz technológia, Instagram, koktélbárok, robotok…” – erősítette meg Kitsis nevetve, majd Adam Horowitz hozzátette: “Persze, robotok mindenütt!” Majd a viccet félretéve Kitsis ezzel zárta az interjút: “Hyperion Heights sokkal inkább visszatükrözi majd a jelen kort, míg Storybrooke egy időtlen kisváros volt.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. De, most akkor Henry is az átok alatt van, vagy mi? Mert akkor nem értem, hogyan lett neki egy 10 éves lánya, plusz az idő amíg Hamupipővel találkoztak, miközben mindenki más olyan maradt, mint mikor elment. Vagy Őt tíz évvel később érte el az átok, mint a többieket?

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!