7. évados spoilerek

0
406
megtekintések

A felnőtt Henry-t felkeresi egy mese-hívő kisgyerek és elrángatja egy küldetésre, ismerősen hangzik igaz? A hetedik évad premierje ez alapján lehetne a pilot újragondolt változata is, de a készítők ígérete szerint messze nem ez lesz a helyzet. “Nem a pilotot alkotjuk újra, ahol kitört az átok és mindenkit elragadott a korábbi életéből. Az első epizód most nem az átokról szól, hanem arról, hogy mindez mikor és miképpen történt. Más oldalról közelítjük meg most ezt.” – nyilatkozta Adam Horowitz.

Ezen kívül az sem titok, hogy a Seattle-i Hyperion Heights városrészben Regina, Hook és Zörgő új személyiséget kap : a bártulaj Roni, a rendőr Rogers és egy titokzatos, de baljós figura képében éldegélnek majd, miközben Henry és Lucy a segítségükre szorul majd ahhoz, hogy megküzdhessenek az új gonosszal. Például a Gabrielle Anwar által alakított Lady Tremaine-el, aki Hamupipőke (Dania Ramirez) mostoha anyja. “A legjobb dolog Lady Tremaine karakterében… sajnos pont olyan dolog, amit nem árulhatok el.” – nyilatkozta Horowitz. “De azt elmondhatom, hogy Gabrielle-nek sikerült emberséget csempészni ebbe a gonosz karakterbe.”

BÓNUSZ SPOILER: Reginára még rátalálhat a szerelem a folytatásban, bár ezúttal a történetszála nem eköré épül. “Annyi dolga akad, amivel foglalkoznia kell — Reginaként és Roniként is — és az elsődleges most a Henry-vel való kapcsolata lesz.” – nyilatkozta Horowitz. “Izgalmas mélyebbre ásni a kapcsolatukban egy új nézőpontból.”

Előző cikk7×06 forgatási képek
Következő cikk7×02 epizódképek
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!