7. évad – Tiana állandó szereplő lesz

0
264
megtekintések

A napokban újra napvilágra került a már hónapokkal ezelőtt kiadott leírás a hetedik évadhoz, kiegészítve egy szereplő listával, amiből több új meseszereplőnek is megtudjuk az elátkozott nevét: Tiana például Sabine néven tengeti majd a napjait Hyperion Heights-ban, míg a gonosz mostoha Lady Tremaine az előkelő hangzású Victoria Belfrey nevet viselve tartja majd elnyomásban meseszereplő társait.

A leírás – amit már ismerünk:

“Hat évad után, az Elvarázsolt erdő lakói szembenéznek az eddigi legnagyobb kihívással, aminek során a Gonosz Királynő, Hook kapitány és Zörgőfürge csatlakozik a felnőtt Henry-hez és kislányához, Lucy-hoz egy mesébe illő küldetésre, hogy újra elhozzák a reményt a saját világukba és a miénkbe is. Az út során új mesehősöket ismerünk meg, miközben a szereplők továbbra is keresik a kalandot és az igaz szerelmet, illetve oldalt választanak a jó és rossz örökös harcában. Ám a jól ismert, klasszikus mesék ismét hajlamosak lesznek váratlan, új fordulatot venni…”

Az állandó szereplők – ami újdonságot jelent:

Lana Parrilla – Regina/Roni, Robert Carlyle – Zörgőfürge/Mr. Gold, Colin O’Donoghue – Hook/Rogers, Andrew J. West – Henry Mills, Gabrielle Anwar – Lady Tremaine/Victoria Belfrey, Dania Ramirez – Hamupipőke/Jacinda, Alison Fernandez – Lucy, és Mekia Cox – Tiana/Sabine

A listát nézegetve azonban szemet szúrhat még valami – azon kívül is, hogy hiányzik a jól megszokott stáb többi része és az új nevekhez nyilván szoktatnunk kell még magunkat – méghozzá az, hogy a Tianát alakító Mekia Cox bekerült az állandó szereplők közé, bár a Comic Con-on még visszatérő szereplőként jelentették be. Persze akik a forgatási infókat is követik talán már sejthették, hogy ez lesz, hiszen a szemfüles rajongók már a bejelentés előtt kilesték, hogy Tiana és Hamupipőke jó barátnők lesznek. Várhatóan Tiana/Sabine olyan lesz Hamupipőkének, mint Piroska/Ruby volt Hófehérkének, ami újabb párhuzamot vonhat az első évad alaptörténetével.

Az Entertainment Weekly pedig kicsit utána is járt a karakternek és kiderítették, hogy Tiana háttértörténetét a 7×05-ös epizódban ismerjük majd meg. Az írók nyilatkozata szerint nem akarják újra alkotni a “Hercegnő és a béka” mesét, inkább csak kiinduló pontként tekintenek majd rá és szokás szerint beleviszik a történetbe a saját csavarjukat.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!