7. évad – Dania Ramirez interjú (1. rész)

0
176
megtekintések

Hamupipő sem maradhat ki a sorból, vele is megismerkedhettek a következő Dania Ramirezzel készült interjúból 🙂

Mesélj nekünk kérlek Hamupipőkéről, Jacindáról és a közöttük lévő hasonlóságokról.
A karakter magja azonos mindkét világban, egy lány akinek sok szívfájdalmon jutott és elutasításban volt része. Jacinda esetében a pár évvel későbbi énjét látjátok majd. A mesevilág lesz a visszaemlékezés, ami elmagyarázza miért tört ki az új átok és hogy került át mindenki a valódi világba. Talán a legnagyobb különbség Hamupipőke és Jacinda között, hogy az utóbbinak van egy kislánya. Tehát a valódi világban már egy felnőttebb verzióját ismerjük meg Hamupipőkének, ami a mesevilágban szerzett tapasztalatok eredménye. Már át kellett vészelnie az édesapja elvesztését és a rossz bánásmódot a mostohája jóvoltából.

Viszont a többi Hamupipőke feldolgozással ellentétben, ő nem egy elveszett leányka. Nem vár arra, hogy megismerje a hercegét, akivel azonnal egymásba szeretnek és minden gondját megoldja. Inkább a saját kezébe veszi a sorsát és cselekszik, eléggé lázadó típus a fiatlabb, mesevilágbéli énje. Egy kevés lázadás megmarad benne a valódi világban is, de itt már gondolnia kell a kislányára is.

Mit árulhatsz el Hamupipőke és Henry kapcsolatáról?
Hamupipőke eléggé tüzes, egy csiszolatlan gyémánt. A viszonyuk Henryvel szinte cívódó. De amikor találkoznak ott ez a varázslatos pillanat, miből látszik hogy ez valami különleges és valódi szerelem bimbózik közöttük. Ez lesz majd az évad során kibontva és azt hiszem egy csodás utazás kezdete ez számukra. Hamupipőke fellobantja a tüzet Henry lelkében.

Szóba jött az első találkozás, szerelem lesz első látásra?
Varázslatos pillanat lesz. Ha nagyon jól figyelsz észre veszed a jeleket és ha sikerült jó munkát végeznünk az első találkozás jelentőségteljes lesz. Azonnal lesz egy kötelék kettejük között, még mielőtt kinyitják a szájukat és azonnal civakodni kezdenek. De már az első pillantástól ott a szemükben egy bizonyos vonzalom, ami azt hiszem minden epikus szerelmi történet alapja. Amolyan szerelem első látásra pillanat lesz ez, bár nem tart sokáig első nekifutásra. Először nem tudják, hogy összetartoznak és mindketten más célokért küzdenek, ebben az értelemben is beleillik az epikus szerelmes történetek sorába. Henry ekkor még tele van hittel – ahogy az első és a hatodik évad között mindig – és szinte gyermeki optimizmussal veti bele magát abba, hogy megtalálja a saját történetét. Szóval azt hiszem itt inkább Henry lesz a tipikus mesevilági romantikus hős, míg Hamupipőke inkább realista, hiszen az életéért küzd.

És milyen lesz a kapcsolat Hamupipőke és a mostohája között?
Ahogy minden Hamupipőke történetben, nekünk is meglesz a gonosz mostohánk. Viszont itt két párhuzamos világunk lesz, két párhuzamos szerelmi történettel — Jacindáé a való világban és Hamupipőkéé a mesevilágban. Lady Tremaine a mesevilági mostohám, ami elég sajnálatos Hamupipőkének, aki megjárja miatta a poklot. Azt hiszem Gabrielle Anwar lenyűgöző színésznő, élvezetesen gonosz lesz a karaktere.

Bármilyen kemény és tüzes is legyen a mi Hamupipőkénk a mostohája mindig helyreteszi, és azt hiszem ebben mindenki magára és az anyukájára ismer majd. Bármilyen kemény is legyél a külvilág felé, otthon anya az úr. Azért akartam eljátszani ezt a szerepet, mert igazán valóságosan és életszerűen ábrázolja Hamupipőkét és kettejük kapcsolatánál mindig a saját kapcsolatomra gondolok tini koromból az anyukámmal. Anya és lánya között mindig van súrlódás ebben a korban, főleg ha úgy hozza a sors, hogy igazán szókimondó kislányod van. Ez Hamupipőke egyik legnagyobb baja és határozottan van benne egy harag, amiért a nőnek hatalma van felette. Tehát nem szívlelik egymást. De azt hiszem engem jobban bánt az, hogy nem szeret engem, mint fordítva. Ez teszi a kapcsolatukat igazán bonyolulttá.

Hasonló a helyzet Lucy és Jacinda esetében is?
Lucy igazán heves és találékony lány, szóval nem tudom Jacinda képes lenne e úgy megzabolázni, mint Lady Tremaine Hamupipőkét. Lucy igazi hivő, szóval elég érdekes az anya/lánya kapcsolat közöttünk. Kicsit olyan, mintha mindketten nevelnénk egymást,például rávesz, hogy másképp tekintsek bizonyos dolgokra.

Jacinda és Sabine – azaz Tiana hercegnő – Hyperion Heightsban elátkozott lakótársak. Az ő kapcsolatukra mi jellemző?
Legjobb barátok. Igazi barátok, akik néha persze vitatkoznak, hiszen különböző emberek. Mindig azt mondom erről ismerszik meg az igaz barát, csak a hamis barátokkal szakad meg a kapcsolat ha vitára kerül sor.

A cikk folytatása holnap várható, ne felejtsetek el visszanézni érte 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..