7. évad – Az új stáb

0
399
megtekintések

Mindenki tudja, hogy a hetedik évadban jelentős ráncfelvarrás után tér vissza a sorozat, ami a régi stábtagok egy részének távozását is magával hozta. Ennek kapcsán kaptunk az Ew jóvoltából egy ismerkedős összefoglaló cikket az új szereplőkről.

Henry Mills (Andrew J. West)

Miután Henry útra kerekedett, hogy megtalálja a saját történetét rátalált a nagy szerelem – Hamupipőke egyik változatának képében – de sajnos a történet nem boldog befejezéssel, hanem egy elátkozott Hyperion Heightssal végződött, a hitét vesztett Henry pedig íróból Uber sofőrré avanzsált. “Henry-é volt az igaz hívő szíve, de amikor most újra megismerjük már elveszítette a hitét és a kislányára hárul a feladat — akiről Henry nem is tudja, hogy a lánya — hogy segítsen neki visszaszerezni a hitét.” – nyilatkozta Kitsis. “Jelenleg Uber sofőr. Egyetlen könyvet írt, ami az elmúlt hat évad történeteit tartalmazza, de nem lett túl sikeres, nem vették az emberek.”

Lucy (Alison Fernandez)

Henry és Hamupipőke kislánya azzal a feladattal néz szembe, ami az édesapja vállát is nyomta ennyi idős korában. “Lucy-nak át kell vennie az igaz hívő szerepét, mivel az édesapja elveszítette a hitét. Most az ő dolga reményt csepegtetni az emberekbe. Természetre sok mindenben a fiatal Henry-re hasonlít, de sok mindenben visszaütött a dédnagymamájára, Hófehérkére is.”

Cinderella (Dania Ramirez)

Az üvegcipellős hercegnőt — aki Henry felesége és Lucy mamája is eközben — a már jól megszokott története kellős közepén ismerjük majd meg, ám hamar kiderül, hogy itt is megbújik egy csavar. “Hamar rá fogunk jönni, hogy ez a Hamupipőke nem szükségszerűen keresi a hercegét.” – árulta el Kitsis. Hyperion Heights-ban ezalatt Jacindaként éli az elátkozott meseszereplők életét. “Egy egyedülálló anyát ismerünk meg a személyében, aki a sok nehézség ellenére próbálja egyben tartani a családját és az életét.”

Lady Tremaine (Gabrielle Anwar)

Hamupipőke gonosz mostohája lesz az új főgonoszunk, aki mindent megtesz azért, hogy felmásszon a ranglétra csúcsára, míg az elátkozott Hyperion Heights-ban az ingatlan fejlesztő Victoria képében éldegél majd és próbálja szétkergetni a meseszereplőket. De persze a sorozattól megszokott módon, Lady Tremaine karaktere is árnyaltabb annál, amit elsőre meglát az ember. “Lady Tremaine nincs oda Hamupipőkéért és határozottan meg vannak a saját céljai, de eközben rejtőzik valami személyes és fájdalmas dolog is a zord felszín alatt.”

Drizella (Adelaide Kane)

Hamupipőke mostohanővére Kitsis elmondása szerint élvezetesen gonosz lesz. “Egy gonosz mostohanővértől elvárhatóan, nagyon gonosz lesz, de ennél a műsornál sosem lehet tudni, hogy mi rejtőzik a felszín alatt.” Szóval óvakodhatnak a nézők, talán még az édesanyján, Lady Tremaine-en is túltesz majd. “Az édesanyja sokat bántotta, de ki tudja meddig tűri még el ezt…”

Alíz (Rose Reynolds)

Az Alíz Csodaországban is egy újabb mese, aminek a főszereplőjét új változatban ismerjük meg a következő évadban. “Ő egy olyan karakter, akiről Zörgőfürgéhez hasonlóan sosem lehet tudni mire készül, merre tart és mi a célja.” – árulta el Kitsis, majd hozzátette, hogy ez a hasonlóság Zörgőfürge érdeklődését is felkelti majd.

Tiana (Mekia Cox)

A hercegnő és a béka mese főhőse a 7×05-ös epizódban kerül majd előtérbe, amikor is a nézők megismerhetik a háttér történetét, ami nem feltétlenül követi a mesefilm történéseit. “Nem alkotjuk újra a mesét.” – szögezte le Horowitz. “Kiindulópontként tekintünk csak rá. Hűek szeretnénk maradni a karakter eszenciájához, de beleszőjjük a saját csavarunkat is.” Ezalatt Seattle-ben Tiana Sabine néven éldegéli majd életét. “A kettejük kapcsolata Hamupipőkével olyasmi, mint Hófehérke és Piroska barátsága volt. Lakótársak és jó barátok.”

Végül következzen a régi kedvenceink új kiadása:

Zörgőfürge/Mr. Gold (Robert Carlyle)

Mr Gold karakterét illetően különösen titokzatos a csatorna, csak annyit lehet tudni a Hyperion Heights beli énjéről, hogy “baljós” alak, akinek a nevét nem árulják el a premierig. “Már az első évadban figyelmeztettünk titeket, hogy őt nehéz szeretni, mégis sikerült meglelnie az igaz szerelmet és a hatodik évadban végre a szeretetet választotta a hatalom ellenében, szóval ki tudja mi jöhet ezután?” – nyilatkozta Kitsis. “Bízzunk benne, hogy a fejlődés nem tűnik el csak úgy a semmibe. De mind tudjuk, hogy minden nap folytatni kell a küzdelmet.” Megjegyzés: Emilie de Ravin és Giles Matthey visszatér majd Belle és Gideon szerepében, a 7×04-es Zörgőfürge centrikus epizódban.

Regina (Lana Parrilla)

Amikor Henry bajba kerül a családjához fordul segítségért és Regina azonnal rohan. Így köt ki Hyperion Heights-ban a bártulajdonos Roni bőrében. “Roni rendelkezik Regina minden bölcsességével, amit az elmúlt 6 évben szerzett.” – nyilatkozta Horowitz. “Ő egy erős karakter, egy csapos aki kiáll a városrész életét megkeserítő zsarnok, Lady Tremaine ellen.”

Hook Kapitány (Colin O’Donoghue)

Kedvenc félkezű kalózunk Henry segítségére siet, aminek következtében Hyperion Heights városában már egy egészen új Hook-ot ismerünk meg, a rendőr Rogers-t — akinek a teljes neve az internetes pletykákkal ellentétben nem Polly Rogers. “Ő egy olyan rendőr, akinek küldetése van, kísérti egy megoldatlan ügye ami az első néhány epizódban tárul majd elénk.” – nyilatkozta Horowitz.

Előző cikkHenry új munkája
Következő cikk7×01 – rövid leírás
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!