TCA interjú az írókkal

0
272
megtekintések

Az “Egyszer volt, hol nem volt” hetedik évada a változások szezonja lesz, miután a producerek lecserélték a fél szereplő gárdát, egy hatalmas időugrással új fejezetet nyitottak a történetmesélésben és áttették a műsort a péntek esti időpontra – magyar idő szerint szombat hajnal – ahol az elmúlt évek gyengébb nézettsége sokkal inkább megállja a helyét.

A helyszínben is jelentős változást eszközöltek, Storybrooke kitalált városa helyett a műsor új székhelye egy kitalált városrész egy valódi nagyvárosban, Seattle-ben. Ám hiába a modern nagyváros, az új átok és az új szereplők, a készítők ígérete szerint a műsor megőrzi javíthatatlan optimizmusát és tündérmesébe illő hangulatát.

Az új évad sok mindenben az első évadot idézi vissza, de az alkotók ismét kihangsúlyozták, hogy nem az előző évadok eseményeit akarják lemásolni és újraalkotni. “Egy hálózati csatornán meg kell tanulni úszni az árral.” – nyilatkozták az írók. “A prémium csatornáknál először megírják mind a 8-10 részt, aztán nekiállnak leforgatni. Nálunk nincs meg ez a luxus. Hogy tökéletes volt e minden, amit az elmúlt években csináltunk? Nem. De tudjátok, ilyen ez a popszakma, tovább léptünk. Most pedig egyszerűen csak próbáljuk felfrissíteni a műsort, hogy jobban visszatükrözze napjaink világát.”

Például egy jelentősebb meleg szerelmi szállal. “Azt gondolom az új szereposztás és az új történetszál talán érinteni fog pár dolgot, amit elmúlt hat évben nem valósítottunk még meg, de a rajongók már régóta szerettek volna látni a műsorban.” – válaszolták.

Bár a rajongókat villámcsapásként érte a teljes újratervezés, valójában az ötlet már a negyedik évad környékén is felmerült az írókban, mivel egyre nehezebb volt követni a műsor terjedelmes mitológiáját és már akkor látszott, hogy bizonyos karakterek története lassacskán a végéhez ér.

Az alkotók és a csatorna nem titkoltan azt reméli, hogy az új kezdet és az új időpont új nézőket tud majd bevonzani és a nézettségi mutatók is javulást mutatnak majd. Amennyiben ez sikerül, akkor a hetedik évad új fejezete ugródeszka lehet az újabb évadokhoz, amik nyomon követik a felnőtt Henry kalandjait, ha pedig mégsem így alakul, akkor a hetedik évad végén elvarrják a szálakat és végleg véget ér a sorozat.

Végül pedig szintén a TCA jóvoltából kaptunk a színészekről néhány igazán jó minőségű portrét is, amiket szintén elhoztam nektek (kattintsatok a kis képekre a nagyobb méretért) 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..