Megújult honlap – A regisztrációról

0
459
megtekintések

Miután sokan problémába ütköztek a regisztráció során, hoztam most egy gyors összefoglalót nektek róla.

Az elmúlt évben felmerült incidensek miatt egyértelmű volt, hogy új, jobban átlátható rendszerre van szükség. Ezért szükséges a regisztráció. Szeptemberig a regisztráció hiánya nem fogja különösebben megnehezíteni a dolgotokat, a jelenleg átalakítás alatt álló média menüponton kívül semmihez sem szükséges. Szeptembertől viszont minden olyan poszt – a főoldalon megjelenő bejegyzések is – ami a média menüpont hatáskörébe tartozik regisztrációhoz lesz kötve.

És akkor lássuk a regisztráció menetét:

Regisztrálni két helyen is lehetséges az oldalon.

Választhatod a fejlécen megtalálható Belépés/Regisztráció menüpontot, ahol egy kis felugró ablakban el is küldheted a regisztrációdat

vagy ugyanezt megteheted bármelyik regisztráció köteles tartalom oldalán is.

Figyelem: Ha lehet gmail-es, citromail-es, freemail-es email címmel regisztráljatok és normális felhasználónévvel, mert a gyanús regisztrációkat nem hagyjuk jóvá!

Erre azért van szükség, hogy az oldalt bejáró robotok:
1. ne spameljék tele a lapot,
2. hogy számukra ne legyen elérhető semmiféle média tartalom, ugyanis a villámsebességgel letörölt linkek egy része is nekik köszönhető.

Amennyiben a művelet sikeres volt, kapsz egy automatikus üzenetet az oldaltól a felhasználó neveddel. Ha ez megvan, akkor nincs több dolgod csak várnod kell, amíg egy admin elfogadja a regisztrációdat. Ha jóváhagyásra került a regisztrációd arról ismét e-mail értesítőt kapsz, ami tartalmazza a belépéshez szükséges jelszavadat. A jelszót a rendszer automatikusan generálja és rajtad kívül senki, még az adminok sem ismerik, szóval a fiókod biztonsága csak rajtad áll.

Ha 24 órán belül nem kapod meg a jelszavadat tartalmazó e-mailt akkor kérlek ne regisztrálj újabb és újabb fiókokat, inkább vedd fel velünk a kapcsolatot facebookon az oldalnak küldött üzenetben és segítünk!

Végül pedig nézzük milyen egyéb előnyökkel jár a regisztráció:

  1. Saját felhasználói adatlapod lesz az oldalon egyedi profilképpel – ami megjelenik a hozzászólásaid mellett – és borítóképpel, illetve ahol megadhatod az érdeklődési körödet, kedvenc karaktereidet stb.
  2. Böngészhetsz a többi tag profiljai között és barátnak jelölhetsz más, hasonló érdeklődésű felhasználókat.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..