Lehet folytatás a 7. évad után is

3
469
megtekintések

Miután a hetedik évadban egy kreatív újratervezésen esik át a műsor, az ABC igazgatója nyitva hagyta a lehetőséget arra, hogy további évadok készüljenek.

Állandó stábtagok távozásával az “Egyszer volt, hol nem volt” nagyot ugrik előre az időben és a felnőtt Henry (Andrew J. West) kalandjaira fókuszál a folytatásban, aki a hetedik évadban Reginával (Lana Parrilla), Hookkal (Colin O’Donoghue), és Zörgőfürgével (Robert Carlyle) került újra egy átok fogságába. Az új évadhoz új arcok is érkeznek, például Dania Ramirez Hamupipőke egy új változataként és Gabrielle Anwar Lady Tremaine szerepében. A nagy változások híre nem aratott osztatlan sikert a sorozat rajongóinak körében, de az ABC igazgatója azt nyilatkozta, hogy ha megfelelő lesz a nézettség lehet még folytatás a hetedik évad után is.

“Sok minden múlik azon, hogy milyen visszhangot keltenek az új karakterek és az új történetszál” – nyilatkozta. “Ha pozitív lesz a visszhang, akkor több évre is tervezhetünk ezekkel a karakterekkel, ha pedig mégsem akkor végignézzük mire jutottunk ebben az évben és megbeszéljük hogyan zárjuk le. Igazán látványos terveik vannak az íróknak.”

Dungey a hetedik évados ráncfelvarrást “kreatív újratervezésnek” nevezte, de hozzátette, hogy a műsor szelleme továbbra is érintetlen marad. “Fogták azt a magot, ami a kezdetektől fogva olyan különlegessé tette a műsort és közben egy fantasztikus, vadonat új módot találtak ki a történetmesélésre.” mesélte Dungey, miközben kihangsúlyozta, hogy az újratervezés elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a műsort továbbra is működhessen.

“Úgy érezték, hogy az első karakterek – különösen Hófehérke és Charming – hat évnyi hihetetlen kaland után a történetszáluk végére értek. Páran ugyan visszatérnek közülük a folytatásban is, de némiképp más verzióban. Azt hiszem az alkotók ezzel lehetőséget akartak teremteni arra, hogy még több történetet mesélhessenek el a már jól ismert világban.”

3 HOZZÁSZÓLÁS

      • Annak idején rettentően rajongtam a sorozatért. Ezért is fáj annyira, hogy így idáig fajult. Természetesen bele fogok nézni az új évadba, hiszen rajongó vagyok, csak éppen nem elvakult. Én, veled ellentétben észreveszem a sorozat hibáit. További kellemes beszólogatást kívánok!

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.