Ki lehet Regina lelki társa?

2
392
megtekintések

Reginának nem igazán volt szerencséje a szerelemben, de az őt alakító színésznő, Lana Parrilla még nem adta fel a reményt, bízik benne hogy a folytatásban végre ő is megleli a társát. De vajon ki lenne a tökéletes partner számára?

“Nem tudom, valaki aki nem hal meg!” – nyilatkozta Parrilla a TV Guide-nak. “Csak boldognak akarom látni. Sok örömben és sok szenvedésben volt része. Örülnék, ha most már végre tartósan boldog lehetne. De hiszem, hogy meg fogja találni a megfelelő partnert. Az előző kettő is megfelelő volt számára – más-más értelemben – de őket elveszítette. De szerintem meg fogja találni azt, aki tényleg hozzá illik.”

Azt ugyan Parrilla nem árulhatta el, hogy találkozgat e valakivel a karaktere a hetedik évad kezdetén, de azt elmesélte, hogy szerinte milyen tulajdonságokkal kellene bírnia Regina következő partnerének.
“Egy erős férfira van szüksége és nem csak fizikai értelemben. Erős szívűnek kell lennie. Nem akarom, hogy ő irányítson, azt akarom hogy igazán összeillő páros legyenek. Jelentsen kihívást Regina számára, egy érett kapcsolatra van szüksége. Úgy érzem az elmúlt években ő maga is sokkal érettebb lett… Nem tudom ki lenne a megfelelő partner számára, szerintem még a producerek sem tudják.”

Örülnétek, ha Regina új szerelmet találna?
 • Igen, három a magyar igazság! 🙂 41%, 41 szavazás
  41 szavazás 41%
  41 szavazás - 41% az összes szavazat
 • Nekem mindegy, csak boldog legyen! 28%, 28 szavazat
  28 szavazat 28%
  28 szavazat - 28% az összes szavazat
 • Robinnál jobbat úgysem talál... Még mindig haragszom érte az írókra! 23%, 23 szavazat
  23 szavazat 23%
  23 szavazat - 23% az összes szavazat
 • Minek? Úgyis mindig kiírják a szerelmeit... 7%, 7 szavazat
  7 szavazat 7%
  7 szavazat - 7% az összes szavazat
Összes szavazat: 99
augusztus 9, 2017 - szeptember 2, 2017
Szavazás zárva
Előző cikkTCA interjú az írókkal
Következő cikk6×04 (szinkronos)
MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

  • Robin összejött a gonosz királynővel szerintem vele igazán összeillik. A legesleg romantikusabb jelenet volt. Így elintézték az írok hogy nem úgy tekintünk Robinra mint ha meghalt volna. De igazából nem is támasztották fel. A legjobb megoldás volt. Robin és Gonosz királynő happy end!!

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..