7×01 – 7×02 képek és Regina infók

0
378
megtekintések

A hétvégén került megrendezésre a Television Critics Association’s press tour, aminek jóvoltából ismét híreket kaptunk a sorozatról. Először is érkezett néhány promókép a hetedik évad első két epizódjából, amit most el is hoztam nektek. Tipp: a képekre kattintva nagyobb méretben is elérhetőek a fotók 😉

7×01 – Hyperion Heights

7×02- Egy kalóz élete

Ezen kívül megtudtuk, hogy az új Regina – akit a hetedik évadban már Roninak hívnak – nem csupán egyszerű csapos, az egész bár az ő tulajdona. “Nincs több nadrágkosztüm, a hetedik évad csupa farmer és rock poló. Amikor megismerjük az új Reginát egy bárban fog dolgozni. Ő a bár tulajdonosa. Egészen más lesz ez a verzió. Már nem ő fog irányítani, eddig mindig mindent kézben tartott de ez a Regina egészen más. Igazán mókás eljátszani, még csak most fedezem fel milyen is ő. Igazán üdítő érzés.” – nyilatkozta a színésznő.

A sorozat írói azt is elárulták, hogy nagy esély van rá, hogy Reginára ismét rátalál a szerelem a hetedik évadban, de lehetséges, hogy ezúttal nem lesz annyira hangsúlyos ez a történetszál. “Határozottan tervben van a dolog, de jelenleg más dolgok állnak a középpontban, amiket ki kell fejtenünk mielőtt eljutnánk idáig. ” – mondta Kitsis. “Az évad kezdetén Henry bajba kerül és segítségre szorul, tehát természetesen Regina neki próbál segíteni. Seattle-ben pedig vezeti a bárt és rádöbben, hogy szembe kell szállnia az elnyomóval, aki természetesen Lady Tremaine [Gabrielle Anwar].”

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..