7. évad – Mi vár Hookra?

3
589
megtekintések

Amikor a hetedik évad megérkezik egy új oldaláról mutatkozik be a már jól ismert Kapitányunk. Egy új átoknak köszönhetően Hook (Colin O’Donoghue), Zörgő (Robert Carlyle) és Regina (Lana Parrilla) új személyiséget kap és fogalmuk sem lesz arról, hogy mi a valóság.

“A lelke mélyén Hook azért érzi, hogy nincs minden rendben. Valami nem stimmel.” – mesélte Colin O’Donoghue a TV Guide újságíróinak. “Állandóan keres valamit, de nem tudja mi az.”

Vajon az a “valami” a valódi személyisége vagy az elvesztett emlékei? Vagy esetleg Emma (Jennifer Morrison), akinek a hiányára végülis elő kell állniuk valamiféle magyarázattal? Sajnos ez utóbbi kizárható – ami egyébként a rajongók körében igencsak népszerű teória volt – legalábbis a sorozat alkotóinak legfrissebb nyilatkozata alapján. “Egy eltűnési esetről van szó. De nem Emmáról szól. Ez egy egészen új történet lesz.” – nyilatkozták. Tehát Rogers rendőr eltűnési ügyben nyomoz majd, amikor megismerjük, ám az továbbra is rejtély maradt, hogy ki – vagy mi – után nyomoz majd…

Akárhogy is, annyi biztos, hogy a keresés közben nem lesz magányos. “Henryvel mindketten keresnek valamit és úgy tűnik ha összefognak az mindkettejük számára előnyös lehet.” – nyilatkozta a felnőtt Henry-t alakító Andrew J. West. “Első körben lesz egy kis bizalmatlanság közöttük, mivel nem tudják hogy ki is valójában a másik és megbízhatnak e benne, de végül rájönnek miképp lehetnek egymás hasznára.”

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hmm hát ha nem Emma ügy akkor meg remélem, hogy talán egy 5-6 éves kis szöszit keres és úgy már összeállna a kép valahogyan. ..

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!