7. évad – Mi lesz veled Rumbelle?

1
355
megtekintések

Gold és Belle kapcsolata kibírja az idő próbáját? Erre a kérdésre kereste a választ az Entertainment Weekly a legutóbbi cikkében.

A Rumbelle rajongók azóta szeretnének választ kapni erre a talányra, mióta bejelentették, hogy Emilie de Ravin nem tér vissza állandó szereplőként a tündérmese dráma legújabb évadában, míg Robert Carlyle igen. Nos, az írók ígérete szerint a hetedik évad negyedik epizódjából – ami igencsak érzelmes résznek ígérkezik – egészen biztosan megtudjuk, hogy mi lett Belle és Gideon sorsa. “A negyedik epizód Zörgőfürge centrikus rész lesz, ami sok mindent megmagyaráz a rajongóknak kettejük kapcsolatáról — még a messzi-messzi tündérmese világban töltött időkről is.” – árulta el Carlyle. “Az epizód végig követi a kapcsolatuk alakulását és megmutatja mi lett Belle-el Storybrooke után.”

“A hatodik évad vége valóban ‘boldog kezdet’ volt Zörgő és Belle számára és izgatottan várjuk, hogy elmesélhessük kettejük romantikus történetét, hogy mire juttottak ezután párként és Gideon szüleiként.” – tette hozzá Adam Horowitz és Edward Kitsis.

Ahogy azt már korábban elátulták, Zörgőfürge is egyike azoknak, akik Henry (Andrew J. West) segítségére siettek, amikor bajba került és a félresikeerült mentőakció miatt kötött ki a megátkozott Seattle-i városrészben Regina (Lana Parrilla) és Hook (Colin O’Donoghue) oldalán. A megátkozott személyiségéről egyelőre még nem igazán árultak el semmit, míg Hook-ról megtudtuk, hogy rendőr, Regina pedig feltételezhetően pultos. Carlyle is titokzatos maradt az új személyiségét illetően és csak annyit felelt, hogy: “Nagyon, nagyon különbözik a jó öreg Gold-tól. Közös a múltjuk és vannak közöttük hasonlóságok, de két teljesen más személyiség. Egyelőre csak annyit mondhatok róla, hogy nagyon-nagyon más, mint Gold.”

Előző cikk7×03 forgatási képek
Következő cikk6×03 (szinkronos)
MEGOSZTÁS

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én örülök, hogy végre visszakaptuk a régi, harcias, de kedves Belle-t, aki mindenben kiáll a férje mellett. Az a hárpia szerep nem állt jól neki. Akkor komolyan azt kívántam, hogy Rumple hagyja már el, váljanak el, mert azt a Belle-t utáltam. Rumple azonban mindig a No. 1. kedvencem marad, bármi történjen is. Ha kiírták volna, már tuti nem nézném a sorozatot.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.