7. évad – az új személyiségekről

1
483
megtekintések

A Television Critics Association summer press tour keretében a sorozat írói azt nyilatkozták a TVLine-nak, hogy míg Regina és Hook kapitány egy vadonatúj elátkozott személyiséggel büszkélkedhet majd az elátkozott Seattle-i városrészben, Hyperion Heights-ban, addig a mi Goldunk nem esik annyira messze a fájától, mint a másik két veterán karakter.

“Baljósnak látszik, nem igaz?” – viccelődtek az írók Carlyle karakterével, a Comic Con előzetest nézve. “Mindig lesz benne egy kis misztikum és némi veszély és persze sok mindenben benne lesz a keze a Seattle-ben zajló események közül. Igazán mókás, ez egy új oldala a karakternek és egy új árnyalat Bobby játékában.”


7. évados Comic Con előzetes

A kérdezz-felelek panel alatt kiderült, hogy Reginát az új városban már nem is hívják Reginának (ami Lana szerint “király”) hanem ezúttal egy Roni nevű bártulajdonos lesz. “Mókás egy ilyen folyamatosan változó műsor részének lenni.” – tette hozzá a színésznő.

Míg O’Donoghue elárulta, hogy mindenki kedvenc kalóza ezentúl a kissé mélabús Rogers rendőrként tevékenykedik majd az elátkozott életében, akinek valami hiányzik az életéből – a balkezén kívül is – de nem tudja, hogy mi. “A keze továbbra is hiányzik” – erősítette meg Horowitz. “Meg is fogjuk magyarázni, hogy miért.”

Ezen kívül újra elmondták, hogy a hetedik évad második epizódja választ ad majd Emma hiányának rejtélyére – amikor is még egyszer utoljára (?) visszatér Jennifer Morrison a tündérmese drámába – míg a negyedik rész ugyanezt teszi majd Belle karakterével. “Már minden porcikáját kiismertük ezeknek a karaktereknek, most mégis olyan, mintha először bújnánk a bőrükbe” – nyilatkozta O’Donoghue, aki itt is kihangsúlyozta, hogy a hetedik évad premierje az egyik legjobb forgatókönyv, amit eddig a műsorban látott.

7×01 jelenet 1 – magyar felirattal

Parrilla pedig végül azt is elárulta, hogy Henry távozása után – amit már láttunk a Comic Con-on kiadott premier jelenetben – anya és fia csak sok-sok év elteltével találkozik majd újra, így Regina eléggé meghökken majd amikor először látja a fia felnőttkori énjét. “Többé már nem az ő pici fia. Mihez kezdjen ezzel a felnőtt férfival?” – viccelődött a színésznő. Persze ez még semmi ahhoz képest, amikor Hyperion Heights-ban újra összefutnak, hiszen az elátkozott városrészben tényleg idegenek lesz egymásnak. “Nagyon érdekes és izgalmas, egy egészen új fajta kapcsolat alakul ki közöttük” – árulta el West.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..