7. évad – A felnőtt Henry

0
448
megtekintések

A hetedik évadban csatlakozó színész, Andrew J. West igazán egyedi kihívással néz szembe Henry szerepének átvételével. Csatlakozni egy már kidolgozott világba és egy hatalmas időugrással leváltani a karaktert hat éven át alakító gyermekszínészt egyszerre ijesztő, ám nagyon is izgalmas feladat számára.

West szerint elég idő telik el a folytatás és a hatodik évad fináléja között ahhoz, hogy elmesélhessék mi történt a karakterrel a köztes időben és a nézőket érdekelje, hogy hol tart most az életében. Emellett bizonyos dolgokban alapjaiban megváltozott a karakter, amivel szintén el tudnak játszani az írók. Ezek a jelentős változások már a hetedik évad elején felszínre kerülnek majd és a színész szerint ez egyszerre lesz meglepő és izgalmas fordulat.

Azonban a változások ellenére is kell némi hasonlóság ahhoz, hogy elhiggyük, tényleg a felnőtt Henry-t látjuk, így West igyekszik inspirációt meríteni az elődje játékából. “Egész biztos, hogy Jared játéka tudat alatt hatással van rám. Mármint, amióta megkaptam ezt a munkát igencsak elmerültem a műsor történetében. Állandóan a régi epizódokat nézem, egészen a pilotig visszamenően. Nem próbálom tudatosan leutánozni, de biztos vagyok benne, hogy befolyással van a játékomra.” – nyilatkozta a színész.

És a siker érdekében nem csak az eddigi viselkedését tanulmányozta a karakternek, de a többi karakterhez fűződő viszonyát is. “Fontosnak tartottam, hogy ihletet merítsek Emma és Henry, illetve Regina és Henry viszonyából — és a közöttük lévő dinamika adjon ihletet ahhoz, amit csinálok. Tudjátok ez a legmeghatározóbb dolog a múltjából, ez a két kapcsolat kovácsolta őt azzá az emberré, aki.” – mesélte West.

Bár a színész saját bevallása szerint nem akarja lemásolni a fiatal Jared alakítását, Lana Parrilla szerint erre nincs is szükség, mivel West és Gilmore alapvetően elég hasonlóak. “Voltaképpen ez elég bizarr. Volt olyan pillanat amikor teljesen úgy éreztem, hogy ez a srác simán lehetne a fiam, még ha hét éven át nem is találkoztunk.” – nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette, hogy aktívan tesz is azért, hogy működhessen ez a kapcsolat.

“Megkérdeztem Andrew-tól, hogy nem bánja e ha néha megsimogatom az arcát és úgy viszonyulok hozzá, mint Jaredhez szoktam, hiszen őt 10 éves kora óta ismerem és tényleg olyan, mintha a fiam lenne. Andrew pedig igazán nyitott volt rá. Azt mondta csináljak amit csak akarok, hogy vele is kialakítsuk azt a kapcsolatot. Szóval én hiszek benne, hogy Andrew jól működik majd a szerepben. Azt hiszem természetéből fakadóan van benne valami Jared szerű.” – zárta az interjút Lana.

Mit gondolsz az új Henry-ről?

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..