6. évad – törölt Snowing jelenet

0
201
megtekintések

A napokban napvilágot látott egy törölt jelenet a 6×10-es epizódból. A videóban David fel akarja ébreszteni Hófehérkét, de végül mégsem teszi. Nem akarja, hogy a várost uraló rémálomra ébredjen, bár fogalma sincs mihez kezdjen a felesége nélkül. Hiszen megérkezett a csuklyás alak és fogalmuk sincs, hogy ki lehet alatta, míg Emma és Regina a kívánság világban ragadtak.

A kivágott jelenet a hatodik évados DVD extrái közül az egyik. A teljes hatodik évadot tartalmazó gyűjtemény augusztus 15-én kerül a polcokra a tengerentúlon, és az epizódok és a kivágott jelenetek mellett megtalálható lesz még rajta a “A Storybrooke daloskönyv: A musical epizód színfalai mögött” névre keresztelt extra videó, ami a különleges rész munkálataiba enged majd bepillantást – és amihez a tervek szerint feliratot is fogunk készíteni.

 

Ami Josh Dallas-t és Ginnifer Goodwin-t illeti, ők ugye a hatodik évad fináléjával szintén a leköszönő színészek közé tartoznak és egyelőre nincs is róla információnk, hogy a közeljövőben visszatérő szereplőként viszontlátnák őket, bár az írók nyitva hagyják a lehetőséget arra, hogy a régi szereplők visszatérjenek egy-egy epizód erejéig. Mint például a 7×01-ben a fiatal Henry, a 7×02-ben Emma és a fiatal Henry, a 7×04-ben pedig Belle és Gideon. Josh és Ginny persze addig sem unatkozik, nevelik két közös kisfiukat és Ginny a Geffen Playhouse-ban játszik a Downton Abbey-ből ismert Allen Leech oldalán a Constellations című darabban.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..