Viszont látjuk Storybrooke városát a premierben

0
89
megtekintések

Sziasztok! Mint ahogy olvashattátok már az oldalon, már tudjuk kik térnek vissza, hogy új városunk lesz, új átkunk és új szereplőink és ha ez nem lenne elég, mindehhez jön még több mint 10 évnyi időugrás is.

Azt persze mindenki sejthette, hogy Henry 10 évnél biztos, hogy többet öregedett a finálé óta, azonban ezt Adam Horowitz, a műsor egyik készítője most hivatalosan meg is erősítette twitter oldalán. Az sem hiszem, hogy nagy meglepetést okoz majd, hogy Storybrooke mesebeli városától sem búcsúzunk el rögtön a 7. évadban – hiszen valami magyarázatot mindenképp kapnunk kell arról, hogy mi történt velük – de azért mindenképpen jól jött a megerősítés, amit meg is kaptunk, szintén Adam jóvoltából. A producer közzétett egy részletet a premier forgatókönyvéből, ami elárulja, hogy már rögtön az első jelenetben feltűnik majd a város. Alább megtekinthetitek ezt a rövidke részletet.

Jelenleg  ennyit tudunk, nyilván a producerek nem akarják elspoilerezni a dolgokat. Viszont a 7 évados forgatások már július 6.-án elkezdődnek és 2018 április 2.-ig tartanak, szóval nemsokára lehet számítani forgatási képekre, infókra és cikkekre. Kitartás, Oncerek!

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..