Hamupipőke 2.0

2
113
megtekintések

A D23 Expo-n, Anaheimben a sorozat producere, Eddy Kitsis elárulta, hogy az új színésznő Dania Ramirez Hamupipőke egy új változatát alakítja majd a közelgő hetedik évadban és mellesleg ahogy azt a rajongók már kitalálták, ő lesz Henry felesége és gyermekének anyja is.

A történetmesélés színhelye napjainkban Seattle lesz, a visszaemlékezésekkel pedig visszarepülünk az Elvarázsolt erdőbe — de a dolgok ezúttal nem a megszokott recept szerint alakulnak. “Henry az Elvarázsolt erdőben volt, olyan karakterekkel akiket már láttunk régen, de más mesékben.” – árulta el Adam. (Ez lehet a magyarázat arra, hogy Hamupipőkét már ismertük egykor, de akkor Jessy Schram alakította.)

És persze Storybrooke sem tűnik el egészen a képből, Kitsis elárulta, hogy “párszor talán viszintlátjuk még az elkövetkező év során” kezdve a premier epizóddal, ahol Jared Gilmore is visszatér a fiatal Henry szerepében. “Végig fogjuk követni, ahogy kirepült a családi fészekből” árulta el Kitsis.

Nos, mit szóltok? Szerintetek érdekes lesz a Hamupipőke történet vagy teljes katasztrófa?

2 HOZZÁSZÓLÁS

    • Hamupipőke még hagyján, bár mondjuk ezt a totál átformálást én sem értem. Mondjuk annyira nem is érdekel. Már hozzászoktam, hogy az ötödik évadtól kezdve a sorozat mélyrepülésbe kezdett színvonalilag. Látszik, hogy nincs új ötletük, csak a bevált sablont veszik elő folyton.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.