Elkezdődtek a forgatások

0
93
megtekintések

Sziasztok! Mint ahogy tegnap olvashattátok, már elkezdődtek a forgatások és ugyan épp hogy elkezdődött a 7. évad első epizódjának forgatása, már kaptunk is pár képet és infót. Mivel új városunk, új átkunk és új szereplőink vannak, így nyilván első látásra furcsa lehet az egész. A forgatások az új városban, Hyperion Heightsban kezdődtek, ami szép, napsütötte helynek tűnik, egy eseménytáblán pedig megfigyelhetjük a várost nevét. Az itteni forgatások Seattle -ben, azon belül pedig New Westminster -ben zajlottak. A forgatásokon Henryt, Lucyt és az egyik új színésznőt, Dania Ramirezt lehetett látni, aki egy robogó után futott, de azt nem tudjuk, hogy miért.

Egy másik jelenetben a felnőtt Henry és a kis Lucy kapott szerepet, amiben Henry Lucy felé hajolva beszélgetett a kislánnyal. “Fejezd be, Lucy! Nincs átok. Oké?” – mondta Lucynak. A jelenet kicsit hasonlított egy Emma-Henry jelenethez a pilotból.

Többről jelenleg nincs hír, bár nem is csoda, hisz ahogy említettem, csak most kezdődtek a forgatások. Amint lesz több infó, kép vagy bármi, azt azonnal hozzuk nektek. Alább megtekinthettek egy kis galériát a forgatási képekből, fölött pedig egy forgatási videót is találtok.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..