D23 EXPO – 7. évad spoilerek

0
126
megtekintések

Új személyiségek? Új átok? A főszereplő lecserélése? Ennyi volt a boldog befejezés? Íme minden, amit Adam Horowitz és Eddy Kitsis – illetve Colin O’Donoghue – elárult a hetedik évadról.

* A kérdésre, hogy Jennifer Morrison — aki jelenleg csak egy epizód erejéig írt alá a folytatásra — visszatér e még a hetedik évadban mellékszereplőként Kitsis megjegyezte “Csalódott lennék, ha nem tudnánk többet visszahívni” mire Horowitz hozzátette “Ezt vehetitek igennek”.

* Arra az aggodalomra, hogy a folytatás eltörli a hatodik évad fináléjanak boldog befejezését, Horowitz megjegyezte “az inkább volt boldog kezdet, mint boldog vég.” A hetedik évad nem teljes törlés, inkább egy új fejezet. Kitsis biztosította a rajongókat, hogy nem akarják eltörölni az eddigi hat évadot, szóval senki sem fogja úgy érezni elvesztegette ezt az időt az életéből.

* Egyik új állandó szereplőnk, Dania Ramirez alakítja az “új verziós” Hamupipőkét, több infó erről külön cikkünkben, ami [ide kattintva] érhető el.

* Ami a rajongók által remélt CaptainSwan babát illeti… “Nem árulhatjuk el, hogy Emma és Killian összehozott e egy kistestvért Henrynek, de azt elárulhatjuk, hogy a kérdésre már az új évad elején választ kaptok.” árulta el Kitsis.

* “Hook-ot új élethelyzetben találjuk a premier epizódban, Seattle-ben. A 7×02-ben ásunk majd mélyebbre, hogy mi történt vele.” mesélte Horowitz és hozzátette, hogy “ez a visszaemlékezés sok mindenre választ ad majd.”

* Hook bár magányosan tengeti a napjait, ne számítsunk új hölgytársaságra az életében. “Azt hiszem Emma egyértelműen a lelki társa, ahogy láttuk is.” meséli Kitsis. “A Hook-nak, akit mind ismerünk és szeretünk csak Emma létezik.”

* De mi lesz egy kalózzal, ha elveszíti a szerelmét? Csak nem tér újra sötét útra? “Nála mindig ott a fenyegetés, hogy történik valami ami visszalöki a sötét oldalra, de azt hiszem a jó szíve mindig megállítja, mielőtt túl messzire menne.” biztosította Kitsis a rajongókat.

* Henry új kalandjairól: “Henry az első könyv írója, de olyan helyre akart menni, ahol nincs előre megírva a boldog befejezés.” mondta Kitsis. Míg vándorol az új helyek és könyvek között, több történetet is megismerünk egy új verziós ismétlésben. “Azt szeretjük, hogy ezek a történetek főként klasszikus karakterekről szólnak és ahogy már tudjátok, mi szeretjük kicsavarni őket” magyarázta Kitsis,rámutatva, hogy már így is sok-sok verzióban élnek ezek a történetek a köztudatban, beleértve az élőszereplős Disney filmeket, stb. “Az új könyvek lehetőséget adnak, hogy másképp meséljük el ezeket a történeteket, máshogy tekintsünk rájuk, más megvilágításba kerüljenek és esetleg még új szereplőket is megismerhetünk.”

* Ahogy sejteni lehetett Hyperion Heights — ami a premier epizód címe is egyben — annak a városrésznek a neve, ahol a felnőtt Henry él majd Seattle-ben. “Igazából elég viccesen kezeltük ezt az új várost és az új erdőt, reméljük szeretni fogjátok.” mondta Kitsis. Horowitz még hozzátette, hogy: “Ez határozottan a Disney aranykorára utal. Mindig is bele akartuk csempészni valahogy a műsorba.”

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.