7. évad – Kérdések és válaszok

0
124
megtekintések

A sorozat írói rajongói kérdésekre válaszoltak: íme a rajongók legégetőbb kérdései és a producerek válasza!

Mi lesz az új évad fő témája, kiindulópontja?
A sorozat továbbra is a reményről szól és tündérmese karakterekről, akik a való életben próbálnak boldogulni. Ezúttal Henry lesz a főszerepben ezen a téren és a fő téma amit körbejárunk majd az, hogy hogyan boldogulhat valaki élete nehéz szakaszában, ha hitét vesztette és miként találhat vissza a remény ösvényére.

Mi a helyzet Lucy-val?
Azon kívül, hogy szuper cuki, annyit már biztosan tudunk róla, hogy az édesanyja a mesevilágból származik és nem Violet az. A Henry/Lucy/Anyuci hármas fontos részét képezi majd a hetedik évad történetének és az anyuka kilétére már a premierben választ kapunk.

És Henry-vel? Egyáltalán hogy kötött ki a mesevilágban?
Henry is, mint minden fiatal, miután elérte a 18-19 éves kort úgy érezte ideje a saját lábára állni. Hiszen eddig mindig a családja megmentésén tevékenykedett, úgy érezte eljött az ideje, hogy a saját történetbe kezdjen. És mi ennek fogunk utána járni az új évadban, hogy mégis mivel járt ez, mindenki számára. Ahogy Lucy is elmondta a fináléban, a családja ismét megmentésre szorul, tehát egy ponton ők is belefolytak Henry új meséjébe, de az egész valójában azzal indult, hogy egy fiatal srác a saját lábára próbált állni.

A mesekönyv, amit a fináléban Henry a kis Lucy gondjaira bízott az a bizonyos mesekönyv, ami a végső fejezetéhez ért vagy egészen új változat, újabb történetekkel megtöltve?
Ez egy remek kérdés! Anélkül, hogy túl sokat elárulnánk a könyvről annyit mondhatunk, hogy Henry ugyan felnőtt, de még mindig ő az Író, szóval bármi lehetséges.

Kapunk magyarázatot arra, hogy hirtelen egy csomó állandó szereplő “eltűnik”?
Ebben az esetben a legfontosabb azt leszögezni, hogy a boldog kezdet amiben hagytuk ezeket a karaktereket továbbra is érvényes marad. Talán nem látjuk majd őket olyan gyakran, de a történetük a háttérben tovább folytatódik és ha más nem, legalább néha-néha hallani fogunk róluk, utalnak a szereplők rájuk és ha a történet úgy hozza és a színészek is ráérnek fel is bukkanhatnak hébe-hóba. Illetve természetesen maradtak nyitott kérdések még így is – például a kis Gideon esetében – amikre az írók tervei alapján még választ fogunk kapni.

Ami az eddigi mellékszereplőket illeti – mint például Csingiling, Jázmin és a többiek – közülük is akadhatnak páran, akiket még viszont látunk, de ez már némileg nehezebb, hiszen az írók a hetedik évadtól tiszta lapot kezdenek és a történetet úgy alakítják, hogy új nézők is csatlakozhassanak, anélkül, hogy fel kellene zárkózniuk az előző hat évaddal. Így az ő visszatérésük a háttértörténetek hiánya miatt kissé bonyolultabb, de nem megoldhatatlan a dolog, ha a történet úgy kívánja.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.