HAPPY ENDING CON 2017 – MICHAEL, ROBBIE & GILES

0
35
megtekintések

Facebookon láthattátok már, hogy pár képet megosztottam a HAPPY ENDING CON-ról ahol elég sokan jelen voltak a sorozat színészei (és egykori színészei) közül. Ahogy ígértem, a lényegesebb szereplők paneljeiről összefoglalót is hozok nektek, bár nem árt előre leszögezni, hogy ezek inkább érdekességek, semmit különösebben spoileresek a folytatást illetően. Ez különösen igaz az interjú sorozat harmadik részére, ami három már távozó színésszel készült: íme Robbie (Pán Péter), Michael (Baelfire/Neal) és Giles (Gideon) panelje!

Robbie és sorozatos unokája, Michael jó barátok lettek már a forgatások során is, ami az évek során közösen eltöltött közönségtalálkozók alatt csak még jobban megszilárdult. Giles volt az új fiú idén, ám láthatóan máris remekül beilleszkedett a társaságba, ami nem is csoda, hiszen végülis mindannyian a Gold családhoz tartoznak. 😉

A színészek el is viccelődtek rajta, hogy ha a Gold család minden férfitagja összegyűlhetne egy családi játékestre, vajon mit játszanának. Robbie a Monopoly-ra szavazott, míg Michael és Giles szerint a box lenne a leginkább testhezálló számukra, tekintve a kusza családi viszonyokat. De persze biztos, hogy Zörgő nyerne, hiszen nála mindig ott a tőr.

Michael szerint Neal nagyon örült volna, ha megismerheti a kistesóját, Gideont és persze igyekezett volna arra nevelni, hogy jó nagybátyja legyen Henrynek, aki a világot jelentette számára. Michael ugyan nem sok részt látott a hatodik évadból, de úgy véli a karaktere nagyon örülne neki, hogy az apja is próbál jobb ember lenni Gideonért. Szerinte Neal biztosan támogatná az erőfeszítéseit.

Giles szerint Gideon szíve Bellé, ez a jelleme kulcsa. Nagyon fontos számára a családja és ha tehette volna biztos, hogy valahogy megpróbált volna kapcsolatba lépni Bae-vel.

Szóba kerültek a vicces forgatási élmények is. Giles elmesélte, hogy az egyik jelenetet, amit Jaime-vel (Fekete tündér) Gold boltjában forgattak alig tudták felvenni, mert Jaime állandóan vicces fejeket vágott, amin Giles azonnal hahotázni kezdett. Robbie nem tud egyetlen esetet kiemelni, amikor hosszúra nyúlik a forgatás és a stáb kezd elfáradni minden és mindenki elkezd sokkal viccesebb lenni, mint általában. Michael pedig Colinnal versenyzett, hogy ki tud több borsot törni a másik orra alá. Például beosontak a másik jelenetébe forgatás közben és hasonlók.

Végül a kedvenc OUAT idézeteket szedték csokorba. Robbie kedvence a legendás “Pán Péter sosem veszít…” amihez viccesen hozzátette, hogy “kivéve, amikor meghalt… kétszer is.” Michael kedvence az volt, amikor Neal Mulánnak mesélt arról, hogy a modern világban mesét csináltak róla. Giles pedig az Emmával való “erőpróba” jeleneteit szerette.

Egyéb érdekességek a színészekről:

  • Életcélok – Robbie: teljes életet élni / Michael: apának lenni és boldognak látni a gyermekeit / Giles: szakmailag az, hogy sokféle szerepet eljátszhasson, amik jelentenek is számára valamit, a magán életben az, hogy legyen valakije aki szereti és mindig mellette áll
  • Játék OUAT karakterekkel – kit ölnél meg, kivel feküdnél le és kivel házasodnál össze? / Giles: Megölné Zelenát, elvenné Emmát és lefeküdne a Gonosz királynővel. / Michael: Megölné Gideont, lefeküdne Neal-el (saját magával) és elvenné Pánt / Robbie: Lefeküdne Gideonnal, elvenné Gideont és megölné Gideont. Pontosan ebben a sorrendben.
  • Kedvenc tévéműsor – Robbie: Kártyavár, pár hét alatt ledarálta az egész sorozatot / Giles: a dokumentumfilmeket szereti, mint pl. a Strike a Pose. / Michael: mindent szeret, amiben Robbie játszik. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!