HAPPY ENDING CON 2017 – Lana

0
43
megtekintések

Facebookon láthattátok már, hogy pár képet megosztottam a HAPPY ENDING CON-ról ahol elég sokan jelen voltak a sorozat színészei (és egykori színészei) közül. A lényegesebb szereplők paneljeiről pedig hozok nektek egy összefoglalót is, bár nem árt előre leszögezni, hogy ezek inkább érdekességek, semmit különösebben spoileresek a folytatást illetően. Kezdjük is el Lanával!

Lana szerint a tv nagyszerű lehetőség egy színésznő számára és a tévés karakterek sokszor sokkal nagyobb hatással bírnak az emberek életére, mint a mozis társaik hiszen több idejük van igazán kifejlődni. Regina szerepét azért fogadta el, mert teljesen különbözött mindentől, amit valaha látott. Nagyon szerette volna megkapni a szerepet, ami szerencsére sikerült is neki. A meghallgatás után azzal vezette le a feszültséget, hogy videójátékozott és kinyitott egy üveg bort.

Lana szerint Regina fiatalkorában olyasmi volt, mint a bandita Hófehérke, szeretett a szabadban lenni és a kalandokat. Tiniként leginkább egy normális életre vágyott, ezért is szeretett bele Danielbe, hiszen a fiú jelenthette volna a menekülőutat számára az anyja elől.

A hetedik évadról nem tudnak sok mindent, de Lana nem hinné, hogy a karakterét öreggé maszkíroznák benne. Nem igazán szeretné ha őszre kellene festenie a haját, egyelőre még nehezére esne nagyiként gondolni önmagára. Az új gyermekszínészt, Alisont nagyon aranyosnak találja és alig várja a közös munkát vele és a felnőtt Henry-vel. Nagyon kíváncsi az új világra is, aminek ezentúl a részesei lesznek. Lana nyitottan áll hozzá a változásokhoz és bízik a sorozat íróiban, hogy ismét jól megírt műsort alkotnak. Persze lesznek új szereplők, de a régiek közül is maradnak páran, ami azért bíztató.

Egyéb érdekességek Lanáról:

  • Régen volt egy cicája, akit Stanleynek hívtak. A cica Lana nővérének egyik kiszemeltjéről kapta a nevét. Lana azt is elismerte, hogy kiskorában neki is mindig azok a fiúk tetszettek, akik a tesójának.
  • Ha időutazó lehetne Egyiptomot szeretné leginkább megnézni a piramisokkal.
  • Imádja Franciaországot.
  • Ha lennének lovai Tomnak és Jerrynek nevezné őket.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!