7. évados infók

0
85
megtekintések

Ahogy közeleg a forgatások kezdete, elkezdtek szivárogni az új infók is a hetedik évadról. Reméljük ez még csak a kezdet és végre gyakrabban érkeznek majd az infók, de addig is lássuk, mit tudunk eddig!

Az első hír nem éppen pozitív, ugyanis kiderült, hogy a sorozat díjnyertes jelmeztervezője, Eduardo Castro már nem vesz részt az újratervezett folytatásban. Ez valóban rossz hír, hiszen az egyetlen dolog amibe még a műsor legszőrösszívűbb kritikusai sem tudtak belekötni az elmúlt hat évad során, az bizony a jelmezek. Castro a twitter oldalán tette közzé, hogy a nagy újrakezdésben Robert Blackman veszi át a helyét, akinek a neve fémjelzi például a Star Trek franchise legtöbb darabját. Nos, bízzunk benne, hogy tündérmesében is annyira otthon van, mint a sci-fiben…

De hogy valami jobb hírt is hozzak, örömmel jelentem, hogy gőzerővel keresik már a kis Lucy anyukájának szerepére a megfelelő színésznőt. A szereplőválogatás kiírása alapján Henry szerelme egy erős akaratú, komoly, független jellem, de a lelke mélyén igazán érző szívű teremtés. Az élet nem bánt mindig kesztyűs kézzel vele, de szerencsére igen találékony és eszes a hölgy, aki sosem adja fel és nem mond le azokról, akiket szeret.

Várjátok már a folytatást? Ti kit tudnátok elképzelni Henry epikus nagy szerelmének?

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!