7. évad – Robert Carlyle véleménye

0
59
megtekintések

A minap Robert Carlyle (Zörgőfürge) a Happy Ending Convention-on tartott kérdezz-felelek szekcióban elárulta a véleményét a hatodik évaddal lezárult történetszálról, illetve a közelgő hetedik évadról is megosztott a rajongókkal néhány információ morzsát.

Aki régebb óta követi az oldalt, az előtt nem titok, hogy a fő ok amiért Bobby aláírt a hetedik évadra az a családja, hiszen a gyermekei Vancouverben járnak iskolába és nem akarta elszakítani őket a barátaiktól. A rajongói találkozón azt is kifejtette, hogy a nézőszám csökkenése és az, hogy a rajongók elpártoltak a műsortól szerinte nagy részt annak köszönhető, hogy sok volt a következetlenség és a megválaszolatlan kérdés az előző történetszálban. A számtalan örökké visszatérő elem, soha véget nem érő történetszál pedig úgy véli már csak hab volt a tortán. Például Hook és Gold viszálya, ami a színész szerint sosem volt tiszta küzdelem.

A jó hír viszont az, hogy a hetedik évadban ebben végre némi változás állhat be, hiszen az új elátkozott személyiségek és az emlékezetvesztés miatt újrarendeződik a karakterek egymáshoz való viszonya, hozzáállása is. Tehát ha az emlékezetvesztést nem is, a Hook&Gold viszályt lehúzhatjuk az “Egyszer volt, hol nem volt”-os örök körforgások listájáról.

Vajon milyen sors vár majd az elátkozott Hookra, Goldra és Reginára az új városban? Várjátok már az őszt?

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!