Spoilerek a fináléról

0
61
megtekintések
ONCE UPON A TIME - "The Other Shoe" - As Storybrooke continues to welcome the new arrivals from the Land of Untold Stories, families, friends and even long-lost enemies are reunited once again. When Ashley (Cinderella) searches for her step-family, intent on settling their unfinished business, Emma, Hook and Henry scramble to help her before it's too late. Meanwhile, Regina attempts to bribe Mr. Hyde for information about how to defeat the Evil Queen and Snow helps Dr. Jekyll find a suitable laboratory for his work. David makes a deal with Gold and delivers a message to Belle in exchange for new information about his father. In flashback, Cinderella attends a ball and meets her prince on "Once Upon a Time," SUNDAY, OCTOBER 9 (8:00-9:00 p.m. EDT), on the ABC Television Network. (Jack Rowand/ABC via Getty Images) COLIN O'DONOGHUE, JENNIFER MORRISON

A musical epizódot követve, aminek különlegessége Emma és Hook esküvője lesz, a Megmentő szembenéz a Fekete tündérrel. “A végső csata tesztelni fogja Emma hitét egy olyan módon, amit már a pilot epizód óta nem láttunk.” – meséli a a sorozat egyik alkotója, Edward Kitsis. Adam Horowitz hozzáfűzi: “Azokra a helyekre fogunk visszamenni, ahol a pilot óta nem jártunk. Elárulhatjuk nektek, hogy egy csomó ember történetét le fogjuk zárni.” Mialatt a sorozat alkotói arra is figyelmeztetnek, hogy haláleset is lesz a két órás fináléban, a valódi veszedelem Storbyrooke városára leselkedhet — hiszen a Fekete tündér alkotta meg a Sötét átkot, ami létrehozta a várost. “Én minden miatt aggódnék.” – viccelődik Kitsis. “A Fekete tündér megtervezte a boldog befejezését, és ahogy a boldog befejezése kinézhet az valószínűleg olyasmi amitől mindannyiunknak van oka a riadalomra.”

A sorozat 6. évada május 14.-én ér véget a tengeren túl, dupla résszel. Várjátok már?

A kérdésekre válaszul: a dupla rész azt jelenti, hogy két részt vetítenek le egymás után. Letöltésben/online linkben várhatóan külön-külön fog felkerülni az oldalra és külön feliratfájl készül mindkét epizódhoz. Az egyik biztosan készen lesz még hétfőn, a másik lehet hogy keddre marad, még meglátjuk.

Előző cikkMusical epizód interjú
Következő cikk6×20 jelenet #2
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..