Musical epizód interjú

1
32
megtekintések

A sorozat alkotói, Adam Horowitz és Edward Kitsis az ET interjújában bevallották, hogy a musical epizódot életre kelteni igazán érzelmes folyamat volt, minden résztvevő számára.

“Már több mint 130 epizód óta együtt dolgozunk, tehát mindig izgalmas ha valami újat alkothatunk közösen! Ez az amiért érdemes csinálni.” – mesélte Kitsis. “Minden epizódnál azt szeretnénk elérni, hogy a kedvencünk legyen és látni ezeket a karaktereket ahogy életre kelnek és énekelnek… volt benne valami varázslatos. És persze látni a színészeinket, ahogy megmutatják a tehetségüket egy olyan formában is, amit általában nem szoktak igazán inspiráló volt számunkra Adam-el és a stáb többi tagjával.”

És hogy fokozzák a várakozás izgalmát, adtak nekünk néhány információmorzsát az 5 legjobban várt dalhoz is. Íme a dalok és az írók kommentárja:

1. “Egy boldog kezdet”: “Az alapötlet az volt, hogy az esküvő ne csak kettejükről szóljon, hanem az egész város érintett legyen.” árulta el Kitsis Emma és Killian különleges pillanatáról. “Arról hogy ezzel mind közösen néznek szembe és hogy mind egy nagy családot alkotnak. Tehát először azt akartuk, hogy Emma és Hook énekeljen, de aztán kibővült mindenkire, hiszen ez a műsor lényege.”

2. “Mindig a gonoszabb győz”: “Ez Zelena szólója” – kezdi Horowitz. “Tényleg csodálatos, Rebecca kiemelkedő munkát végzett ezzel a dallal. Nem árulhatjuk el, hogy pontosan miért fakad dalra, de összeköttetésben lesz azzal, amik az epizódban történnek.” Majd Kitsis hozzáteszi “Azt mondanám ez Zelena nagy pillanata, és ő aztán sosem ijedt meg attól, ha a figyelem középpontjába került…”

3.“A legerősebb varázslat”: “Azt hiszem, amit a legjobban szeretek Hófehérke és Charming duettjében az az, hogy bizonyos értelemben igazán visszaidézi az első évados hangulatot” –
mondta Horowitz. “Ginnifer Goodwin és Josh Dallas nagyon izgatott volt a musical epizód miatt és ha megnézitek a duettjüket – vagy a színészi játékukat az egész epizódban – tökéletesen látszik mennyire élvezték a munkát. Visszatükröződik az arcukon az izgatottság és ez igazán életre kelti a karaktereiket. Azt a Hófehérkét és Charmingot látjátok viszont, akit a legjobban szerettetek. Máshogy nem tudom ezt leírni.”

4. “A Királynő dala”: “Ez lesz a Gonosz királynő dala. Az egyik fő célkitűzésünk az volt, hogy – ha már régóta nézitek a műsort tudjátok, hogy egy Zörgőfürge centrikus epizód mennyire más hangvételű, mint például egy Hófehérke és Charming centrikus rész – de azt akartuk, hogy minden dal illjen ahhoz aki elénekli őket. Tehát a “Mindig a gonoszabb győz” Zelenához illő dal, míg a “Királynő dala” nagyon is Reginához illő dal. Hangzásra kicsit olyan, mintha David Bowie-t kevernénk a Rocky Horrorral.” – árulta el Kitsis.

5. “Emma dala”: “Emma egy nagy szólót kapott” áradozott Horowitz, majd hozzátette, hogy Jennifer Morrison csodásan énekel a felvételen. “Ez egy nagyon érzelmes dal, ami reméljük kifejezi a karakter eszenciáját és összefoglalja az eddigi útját a műsorban.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!