Mit tudunk eddig a 7. évadról?

0
85
megtekintések

Véget ért a hatodik évad és bejelentették a hetedik évados újratervezést, ezek után naná, hogy mindenki a részletekre kíváncsi. Íme egy gyűjtemény arról, hogy eddig mit tudunk róla!

Először is, a hetedik évad új időpontot kapott: a megszokott vasárnap helyett, ősztől péntek esténként kerül majd képernyőre a műsor a tengeren túlon (ez magyar idő szerint szombat hajnalt jelent). Tehát véssétek be a naptárakba, hogy mostantól nem a hétfő, hanem a szombat lesz ONCE NAP!

Ezután jöjjön a kérdés, amit rengetegen feltettek nekünk az elmúlt napokban… Mi a helyzet azzal a bizonyos befejező jelenettel Lucyval és a felnőtt Henry-vel?
Nos, nem csak az oldal látogatói, de a külföldi rajongók és az újságírók is erre voltak leginkább kíváncsiak, így az ABC Upfronton elárulták a sorozat készítői, hogy a hetedik évadban sem leszünk majd átkok híján. Storybrooke helyett kapunk egy újabb elátkozott várost, ahol többek között a 3 megmaradt szereplőnk – Hook, Regina és Gold – éldegél majd emlékeitől megfosztva, új személyiséggel.
Igen, ez túlságosan is ismerősnek hangzik… Ám az írók biztosítottak minket arról is, hogy bár szándékosan vontak párhuzamot a Henry-Emma/Lucy-Henry páros között, azért lesznek jelentős változások is, szóval bármennyire is hasonlónak hangzik elsőre a sztori, nem az első évad kezdődik elölről.

A felnőtt Henryről nem tudni sokat, csak annyit, hogy a kis Lucy mamájával igazi Hófehérke és herceges hatalmas szerelem volt közöttük, ám amikor a kislány bekopog az ajtaján Henry már megkeseredett és elhagyta az “igaz hívő” hite. Hogy miért történt ez velük, valószínűleg központi kérdés lesz az új évadban.

Ezen felül kaptunk egy rövid kis beharagozást is:
“Hat évad után, az Elvarázsolt erdő lakói szembenéznek az eddigi legnagyobb kihívással, aminek során a Gonosz Királynő, Hook kapitány és Zörgőfürge csatlakozik a felnőtt Henry-hez és kislányához, Lucy-hoz egy mesébe illő küldetésre, hogy újra elhozzák a reményt a saját világukba és a miénkbe is. Az út során új mesehősöket ismerünk meg, miközben a szereplők továbbra is keresik a kalandot és az igaz szerelmet, illetve oldalt választanak a jó és rossz örökös harcában. Ám a jól ismert, klasszikus mesék ismét hajlamosak lesznek váratlan, új fordulatot venni…”

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!