Lana véleménye a 7. évadról

0
73
megtekintések
ONCE UPON A TIME - "The Black Fairy" - In flashback, after Rumple's mother, Fiona, learns from his fairy godmother that his destiny is prophesized, she does everything in her power to keep it from happening. Ultimately, Fiona will have to make a decision that will change the course of both their lives forever. Meanwhile in Storybrooke, Rumple faces a similar delimna, on "Once Upon a Time," SUNDAY, APRIL 30 (8:00-9:00 p.m. EDT), on The ABC Television Network. (ABC/Jack Rowand) LANA PARRIL

Az “Egyszer volt, hol nem volt” hetedik évados “újrakezdése”/”újratervezése”/”új fejezete” még Lana Parrillában — a három megmaradt szereplő egyikében — is sok kérdést vet fel.

Miután a hatodik évad fináléja egy nagy időugrással zárult, ahol már Andrew J. West (The Walking Dead) alakítja a felnőtt Henryt, Parrilla is azon tűnődik, mint a rajongók többsége: ez az új Henry azt jelenti, hogy Regina és a többiek is megöregedtek?

Ehhez kapcsolódóan az ABC elnöke, Channing Dungey azt nyilatkozta az ABC upfronton, hogy Hook, a Gonosz királynő és Zörgőfürge új személyiséget kap egy újabb elátkozott városban.
“Azt tudom, hogy mondhatni új karaktereket alakítunk majd.” – erősítette meg Parrilla. “De a részletek még számunkra is ismeretlenek.”

Akárhogy is, Parrilla kijelentette, hogy “izgatott amiatt, hogy új fejezet kezdődik Regina életében” még akkor is, ha ezért sajnos olyan régi stábtagoktól kellett búcsút venniük, mint Jennifer Morrison, Jared Gilmore, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Rebecca Mader és Emilie de Ravin. De hozzá tette, hogy “mi mindannyian az “Egyszer volt, hol nem volt” részei vagyunk és nagyon hiányozni fog a közös munka.”

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.