Lana véleménye a 7. évadról

Az “Egyszer volt, hol nem volt” hetedik évados “újrakezdése”/”újratervezése”/”új fejezete” még Lana Parrillában — a három megmaradt szereplő egyikében — is sok kérdést vet fel.

Miután a hatodik évad fináléja egy nagy időugrással zárult, ahol már Andrew J. West (The Walking Dead) alakítja a felnőtt Henryt, Parrilla is azon tűnődik, mint a rajongók többsége: ez az új Henry azt jelenti, hogy Regina és a többiek is megöregedtek?

Ehhez kapcsolódóan az ABC elnöke, Channing Dungey azt nyilatkozta az ABC upfronton, hogy Hook, a Gonosz királynő és Zörgőfürge új személyiséget kap egy újabb elátkozott városban.
“Azt tudom, hogy mondhatni új karaktereket alakítunk majd.” – erősítette meg Parrilla. “De a részletek még számunkra is ismeretlenek.”

Akárhogy is, Parrilla kijelentette, hogy “izgatott amiatt, hogy új fejezet kezdődik Regina életében” még akkor is, ha ezért sajnos olyan régi stábtagoktól kellett búcsút venniük, mint Jennifer Morrison, Jared Gilmore, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Rebecca Mader és Emilie de Ravin. De hozzá tette, hogy “mi mindannyian az “Egyszer volt, hol nem volt” részei vagyunk és nagyon hiányozni fog a közös munka.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.