Ginnifer Goodwin interjú

1
79
megtekintések

Megérkezett a hivatalos megerősítés, most már egészen biztos, hogy Ginny Goodwin (Hófehérke) és férje Josh Dallas (Charming), Emilie de Ravin (Belle), Jared Gilmore (Henry) és Rebecca Mader (Zelena) nem tér vissza állandó szereplőként a hetedik évadban. Az interjúban Ginnifer Goodwin mesél a távozásuk körülményeiről.

Mivel járt a döntésetek, hogy ott hagyjátok az “Egyszer volt, hol nem volt” műsorát?
Ezzel a keserédes döntéssel együtt járt, hogy a karaktereink megkapják a boldog befejezést — és ehhez nem is lehetett volna jobb az időzítés — és lehetőséget kap egy új történet, hogy előlépjen és szárba szökkenjen, akárcsak régen Hófehérke és Charming története.

Hogy tetszik nektek, ahogy Hófehérke és Charming története zárult?
Én személy szerint tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Pontosan azt kapták, amire vágytak: a nagy drámai, mesébe illő szerelem keverve a mindennapi élettel és egy kis térrel, mindkettejük számára. Voltaképpen ez nem is egy befejezés. A történet utolsó fejezete is valaminek a kezdete… amire a fináléban Hófehérke is rájön.

Vissza fogtok térni valamikor még? Akár a következő évadban, akár a sorozat utolsó epizódjában (bárikor is legyen az)?
Ahogy már fentebb is említettem, a dolgok folytatólagosak, szóval TERMÉSZETESEN vissza fogunk térni. Egyszerűen csak most érkezett el az idő, hogy a sorozat kicsit valami új dologba kezdjen.

Ha végignézel az alakításodon Hófehérkeként van valami amire különösen büszke vagy? Ami úgy érzed mindig veled marad?
Először is arra vagyok a legbüszkébb, hogy megkaptam a szerepet. A pilot epizód annyira friss és új volt, ilyent még senki sem csinált. Ez egyenes út lehetett volna a katasztrófához, de mégis elfogadtam a szerepet és hihetetlenül jól jártam vele. Ami pedig örökké velem marad, az az 1×03-as epizód, ahol Charminggal egymásba szeretnek. De sosem felejtem el a Sohaországi beszélgetést Emmával, amikor rájöttünk, hogy ő is olyan volt, mint az Elveszett fiúk, sem azt amikor Regina először kitépte Mary Margaret szívét, de ahelyett hogy összezúzta volna, inkább visszatette.

Van valami, amit megbántál azóta? Valami amit másképp csináltál volna?
Azt bánom, hogy olyan kemény voltam magammal amikor nehezen ment a koncentráció és a szövegtanulás az első babám születése után. Ami a színészi döntéseket illeti: Persze, sokszor. Azt hiszem ez sosem változik.

Szerinted sokat változtál, fejlődtél a műsor ideje alatt?
Sokat tanultam színésznőként és csapatjátékosként is. Illetve… csak nézz rá az életemre! A sorozat ideje alatt megismertem a szép szőke herceget, egymásba szerettünk, összeházasodtunk és született két kisfiunk. Ennél jobb már nem is lehetne!

Milyen érzés volt a finálé sok utalása a pilot epizódra?
Miután tele vagyok nosztalgiával az első epizód iránt, igazi ajándék volt. És persze igazi “Egyszer volt” stílusban íródott, tele volt csavarral és váratlan fordulattal, ami szuper mókás. És ennyi epizód után, a “móka” az a kivétel, ami erősíti a szabályt.

Mi lesz veled ezután?
Játszom a Constellations című darabban a Geffen Playhouse-ban, Los Angelesben. Ez az egyik legtöbb kihívást tartogató szerep, amit valaha elfogadtam és itt ugye minden élőben zajlik, szóval fel kell kössem a nadrágot, ami szuper. Teljesen oda vagyok a darabért. Mindenkit imádok a stábból — például a hihetetlenül tehetséges Allen Leech-t — és teljesen oda vagyok a rendezőért, Giovanna Sardelli-ért. Már igazi honvágyam volt a színház iránt, amikor adódott ez a lehetőség.

Mit üzensz a rajongóknak, akik végig követtek ezen a nagy kalandon?
Azt, hogy “Köszönöm!”.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!