A hetedik évad lehet az utolsó?

1
66
megtekintések

Bizonyára láttátok a külföldi oldalakon, hogy felkapott lett a hír miszerint a hetedik lehet az “Egyszer volt, hol nem volt” utolsó évada. A “hír” forrása egy Jamie Chunggal készült interjú – ő alakította Mulánt a sorozatban.

Chung azt nyilatkozta, hogy pár nappal ezelőtt összefutott a sorozat egyik írójával, akivel természetesen a sorozat jövőjéről is elbeszélgettek és a producer folyamatosan “végső, befejező” évadként emlegette a hetedik évadot.

Persze ettől még nem biztos, hogy szó szerint ez lesz a befejező évad, hiszen tekintve hogy a műsor jövője már idén is kérdéses volt simán lehetséges, hogy egyszerűen csak úgy döntöttek az írók, hogy a legrosszabbra készülnek és akkor nem érhet senkit csalódás.

Akárhogy is, a színésznő azt is elárulta, hogy a tervek szerint a hetedik évadban is sok régi mellékszereplő tér majd vissza, így talán reménykedhetünk, hogy néhány korábbi elvarratlan szál is lezárásra kerül. Arról viszont még nem tudott nyilatkozni, hogy ő is visszatér e majd Mulán szerepében – ami nem is meglepő tekintve, hogy jelenleg épp egy másik projekten dolgozik, az ősszel debütáló “The Gifted” című sorozatban lesz látható a fox csatornán. “Nem tudom még, majd meglátjuk” – felelte a kérdésre kitérően.

Vajon az írók már tudnak valamit, amit mi nem? Vagy csak nem akarnak előre inni a medve bőrére? Ezt majd csak az idő dönti el…

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!