A folytatásról és az oldal jövőjéről

1
70
megtekintések

Ritkán kerül fel az oldalra ilyen személyes hangvételű cikk, de mindenképpen szerettem volna egy ehhez hasonlót, hiszen a visszajelzések alapján látszik, hogy sokan döntöttetek amellett, hogy a hatodik évad fináléja és az eredeti szereplők távozása után nem követitek tovább a sorozatot.

Azoknak, akik elkaszálták a sorozatot:

A döntéseteket abszolút megértem, a hatodik évad sokak számára már alapból is keserédes volt, amire csak rátett egy lapáttal a színészek távozása. Nem is fogok senkit győzködni róla, hogy miért is adjon esélyt a folytatásra – ez a ti döntésetek – csak szeretném megköszönni nektek, hogy velünk tartottatok az évek során és hozzászólásaitokkal színesítettétek az oldalt 🙂

Azoknak, akik maradnak a hetedik évadra:

Őszinte leszek hozzátok, elég vegyes érzések kavarognak bennem a folytatást illetően.

Ami a hatodik évad zárását illeti… ebben az évadban már érezni lehetett, hogy bizonyos szálak valóban kifulladtak és a történetet már nem lehet sokáig nyújtani. Nyilván. Az utolsó epizódoknál viszont – legnagyobb meglepetésemre – jelentős javulást lehetett tapasztalni, a történet felélénkült és egész jól visszaidézték az első évados időket, amikor szerelembe estünk a sorozattal. Végül a musical epizóddal elértünk egy tetőpontra, ami után szerintem a többség már készen állt elengedni ezeket a karaktereket. Bár a musical epizódnak is voltak hiányosságai mégis szeretni való volt és számomra tökéletes lezárást adott a történetnek. Ezt a szintet, hogy őszinte legyek, nálam a finálé – dupla rész ide, vagy oda – sem tudta megugrani, de még így is elmondhatjuk, hogy korrektül lezárták ezt a fejezetet.

Ami a hetedik évadot illeti… Adam és Eddy vékony jégen táncol. Ha a reboot nem hoz jobb számokat, borítékolható, hogy ez lesz a végső évad, tehát biztosan mindent bele fognak adni. Majd meglátjuk mire lesz elég. Egy ilyen vállalkozás mindig két esélyes: a sorozat új erőre kaphat tőle, de akár meg is adhatja neki a kegyelemdöfést. Ezt sajnos, majd az idő dönti el.

Ami az oldalt illeti… ezt az évadot számunkra ezen a fronton is sok negatív dolog árnyékolta be. Állandó lopások, a facebook oldal elvesztése, az indavideó profil törlése… Inkább nem is sorolom. Azt hiszem érthető, ha ez némiképp kedvünk szegte, hiszen rengeteg munkánk veszett kárba, amire a ráfordított időt a szabadidőnkből áldoztuk fel. Végül hosszas megfontolás után mégis úgy döntöttünk, hogy az oldal továbbra is üzemelni fog, tehát a hetedik évadról is meg fogjátok itt találni a cikk fordításokat, feliratos előzeteseket, stb.

Ami a feliratot és a letöltési linkeket illeti… ezen a téren egészen biztos hogy változások lesznek bevezetve. Ezekről egyelőre még nem szeretnék – és nem is tudok – többet mondani, mérlegeljük a lehetőséget és ha döntés született, szólni fogunk róla.

Végül – de nem utolsó sorban – nektek is szeretném megköszönni ez eddigi figyelmet! 🙂 A nyár folyamán nyilván kevesebb cikk jelenik meg, de a lapra ki fog kerülni minden ami elérhető, szóval érdemes lesz a nagy hőségben is benézni. Azokkal pedig, akik csak a fő szezonban tartanak velünk: szeptemberben találkozunk!

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ha megengedtek egy személyes véleményt, szerintem az 5. évad lezárását eléggé elszúrták abból a szempontból, hogy kb minden szálat elvarrtak, ami miatt sokkal nehezebb volt újra beindítani a sorozatot, továbbá olyan lehetőségeke puffogtattak el az évad első felében egy részen belül, amiket simán lehetett volna 3-4 részen keresztül húzni, fokozva ezzel a feszültséget. Az évad első felének vége kezdett úgy beindulni, de elképesztően fantáziátlan volt már.
    Engem elképesztően zavart az, hogy az írok bizonyos dolgokat elfelejtenek, tehát, hogy volt valami a sorozat elején, amiket időközben elfelejtettek, ebben az évadban pl azt, hogy az az átjáró, amit Emmának építettek csak 2 ember utazására elég. Ez például olyan dolog volt, amit ha tudnék annyira angolul, akkor ezt az íróknak is megírtam volna, hisz ez egy elképesztően sztori központú sorozat.
    Rengeteg potenciál van a sztoriban és ez a teljes szereplőgárda csere jól is elsülhet, bár ha tényleg csak egy évad lesz belőle akkor szerintem mindegy, mert egy hasonló kaliberű sztori már nem fog kialakulni egy évadban. Illetve nem tudom, hogy a teljes szereplőgárdát, hogy tudják majd lecserélni, de majd kiderül.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!