7 titok Emma és Hook esküvőjéről (2. rész)

1
72
megtekintések

Az ET -nek megadatott a lehetőség, hogy meglátogassa az “Egyszer volt, hol nem volt” stábját Vancouverben, a múlt hónapban, mialatt a musicales esküvő forgatásai zajlottak és leültek Jennifer Morrisonnal és Colin O’Donoghue-val egy interjúra a tévés esküvőjük kapcsán. Az interjú első felét [ide kattintva] érhetitek el. Íme a folytatás, benne sok-sok érdekességgel a gyűrűkről, a páros fogadalmáról, a fogadásról és a nászútról. 🙂

4. A gyűrűk:

Jennifer ujján egy szép nagy “szikla” csillog majd, amit színésztársa, a kalózt megformáló Colin O’Donoghue választott számára. “Ó igen, a gyűrű. Jó szeme van hozzá. Te magad választottad ki őket, ugye?” – mutatja Morrison, szavait Colinnak címezve. “Én választottam ki az eljegyzési gyűrűt, aztán megmutatták nekem ezeket és úgy voltam vele, hogy igen, ez lesz az.” – erősítette meg O’Donoghue. “Nagyon jó, hogy így belevonnak minket. Ez tényleg szuper.” – tette hozzá Jennifer.

Ebben a sorozat két alkotója Eddy Kitsis és Adam Horowitz is egyet ért, akik mindig is arra biztatták a színészeket, hogy “vegyék át az uralmat” a karaktereik fölött és szívesen engedik, hogy megválasszák a karaktereik kellékeit. “A kelléktárunk azt hiszem elég lenyűgöző és biztos vagyok benne, hogy van jó pár remek gyűrűnk.” mondta Horowitz. “Hook karakterét senki sem ismeri jobban, mint Colin, tehát természetesen neki kellett kiválasztani, hogy melyik legyen az.”

5. A fogadalmak: Nyugalom, a részletekbe nem megyünk bele, nehogy elrontsuk a könnyfakasztó pillanat varázsát. “A fogadalmakkal az volt a célunk, hogy a karakterek őszintén, szívből szóljanak egymáshoz és reméljük ez átjön majd a képernyőn keresztül is” – mondta Horowitz.

A színészek egyet értettek abban, hogy Emma és Killian esküje egyszerre lesz egyszerű és szívhez szóló.

“Colin nevében nem beszélhetek, de én már első olvasásra beleszerettem a szövegkönyvbe.” – mesélte Morrison. “Együtt éreztem velük minden egyes oldalon , csak mosolyogtam és velük örültem. És nem csak úgy, mint színész, hanem a műsor rajongójaként is. Egyszerűen boldog voltam és különösen szerettem, hogy a fogadalmak ilyen egyszerűek, őszinték és egyértelműek lettek.”

“Nem estek túlzásokba és nincs benne semmi kétértelmű.” folytatta. “Azt hiszem Hook és Emma olyan emberek, akik eléggé lényegre törőek és az idők során már alaposan kiismerték egymást. És az, hogy az írók ilyen egyértelművé tették, hogy pontosan tudják mire van szükségük és mit szeretnének hallani abban a percben, szerintem nagyon szuper.”

“Igen, én is így voltam” – ért egyet O’Donoghue. “Örültem, hogy nem volt sok mézes-mázaskodás. Ahogy mondtad, egyszerű és célratörő volt. Szeretem, hogy Hook nem felejti el, hogy kezdetben nem volt jó ember és csak a bosszú éltette. Egyszerűen a tárgyra tér és elmondja hogy Emma volt az, aki miatt hinni kezdett benne, hogy újra rátalálhat a szerelem. Ezt szerettem benne.”

6. A fogadás: Emma és Killian esküvői dala a “Boldog kezdet” már elérhető az interneten és bizonyára a többség meg is hallgatta már, de aki esetleg lemaradt róla [ide kattintva] talál letöltési linket a musical epizód dalaihoz.

“Annyira mókás volt. Csak ezt tudom ismételgetni. Annyira, annyira mókás volt!” mesélte a színésznő. “Elmentünk egy lemezstúdióba és egy szuper zenetanárral dolgozhattunk, Emma számára pedig a zene igazán természetes helyről fakad. Nem valami fantáziakép vagy mesevilágbeli emlék, szóval szuper mókás volt!”

Ezzel O’Donoghue is egyet ért, és külön kiemeli a musical epizód dalszerzői, Alan Zachary és Michael Weiner lenyűgöző munkáját. “Olyan dalokat alkottak, amik mintha mindig is a Disney világ részei lettek volna. Szuperül beillesztették ezeket a vadonat új dalokat a történetbe és a sorozat világába, ami tényleg fantasztikus.”

És ami az első táncot illeti? “Igen, fogunk táncolni” – ígéri Morrison. “Mármint, tőlem többet is táncolhatnánk. Egész gyerekkoromban táncoltam. Bárcsak többet táncolhatnánk…”

“Én nem táncoltam gyerekkoromban, azt hiszem egyszerűen őstehetség vagyok.” – viccelődik O’Donoghue.

“Tényleg őstehetség.” – erősíti meg Morrison, bár elismerte, hogy a munkát nem könnyítette meg, hogy a kalóznak szerepe szerint csak egy keze van. Még szerencse, hogy az évek során már hozzászoktak a kampó jelentette kihíváshoz…

7. A nászút: Az epizód eseményeit továbbra sem spoilerezzük el, de szerintem senkit sem ér meglepetésként, ha eláruljuk: a zenés epizód végére minden készen áll majd a “Végső csatára”, tehát a mézeshetekre még várnia kell a párosnak.

De vajon milyen lenne az ideális nászút a CaptainSwan párosnak? “Öt perc magány, valószínűleg.” viccelődik O’Donoghue.

“Igen, pontosan!” – mosolygott Jennifer. “Valahol zárt ajtók mögött, pár üveg borral és egy kényeztető fürdővel?”

“Ó igen? Még valami?” vigyorog O’Donoghue.

“Nem tudom! Szerintem ez így elég pihentető lenne, hiszen olyan stresszes az életük, hogy mindig életeket kell menteniük… Egy romantikus fürdőzés kellemes lenne.” – zárta Jen az interjút játékosan.

Ezzel pedig mi is végére értünk az esküvői összefoglalónknak és minden készen áll a holnapi musical epizódra!!!
Addig is, ahogy a korábbi cikkünkben már említettem: a dalok fordítása előfordulhat hogy több időbe telik, tehát kérlek legyetek türelmesek. Higgyétek el, igyekezni fogunk minél előbb kitenni a feliratot. 🙂

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!