7 titok Emma és Hook esküvőjéről (1. rész)

1
242
megtekintések

Az Egyszer volt, hol nem volt várva várt musical epizódja már majdnem itt van, ami azt jelenti hogy hamarosan szemtanúi leszünk annak ahogyan Emma Swan és Killian Jones kimondja az “Igent” egy meghökkentő esküvői ceremónia keretein belül.

Az ET -nek megadatott a lehetőség, hogy meglátogassa az “Egyszer volt, hol nem volt” stábját Vancouverben, a múlt hónapban, mialatt a musicales esküvő forgatásai zajlottak és leültek Jennifer Morrisonnal és Colin O’Donoghue-val egy interjúra a tévés esküvőjük kapcsán.

Az “őszinte” eskütételtől egészen Emma “időtlen” esküvői ruháig és az álombeli nászútjukig minden szóba került. Ráadásul plusz infókat is kaptunk a műsor alkotóitól, Adam Horowitz-tól és Edward Kitsis-től, valamint a sorozat fő jelmeztervezőjétől, Eduardo Castrotól.

1. A helyszín: Az OUAT alkotói beismerték, hogy számos más helyet is megfontoltak Emma és Killian házzaságkötésére – igen, még a Nagyi éttermét is! – de végül egy teljesen új Storybrooke-i helyszínt álmodtak meg a ceremóniának. “Anélkül, hogy túl sokat árulnánk el, oka lesz annak, hogy miért a tetőn tartják.” – fedi fel Horowitz.

Emma és Killian a mesebeli naplementében házasodik össze, körülvéve a legközelebbi barátaikkal és családtagjaikkal. “Ez az a hely, ahol mondhatni összejöttek,” folytatta Horowitz. “Ahol a szerelmük szárba szökkent és ahol mindketten sokat fejlődtek, szóval ahogy belátni az egész várost alattuk és ahogy körbeveszi őket igazán jó helyszínnek tűnt.”

“Szerintem tökéletes volt.” – mondja Morrison. “Úgy éreztük, hogy mi lenne jobb módja extra különlegessé tenni ezt, mint az ha az esküvő lenne a musical epizód?”

2. Az öltöny: A sorozat fő jelmeztervezője, Eduardo Castro elárult egy extra titkot Hook esküvői öltözetéről.

“Eredetileg egy elefántcsontszínű öltönyt viselt volna, de valahogy nem illett hozzá.” árulta el Castro. “Az utolsó pillanatban ejtettük az elefáncsontszínt és leváltottuk egy fekete, bársony Burberry-re, ami sokkal inkább összhangban van Hook jellemével.”

“Adammel egyet értettünk abban, hogy Hook ruhájának tükröznie kell a személyiségét, szóval a csupa bőrcuccról nem válthat csak úgy egy egyszerű szmokingra.” – teszi hozzá Kitsis. “Kellett bele egy kis él, szóval a bársony jó választásnak tűnt az elegáns Hooknak.”

A kérdésre, hogy csinosnak találta e magát az esküvői öltözetben Colin szégyenlősen felelt. “Azt hiszem.” kuncozogott. “Remélem jól fest majd.”

“Csodásan festesz!” – bátorította Morrison, miközben lesöpört egy kósza cérnaszálat Colin öltönyéről. “Kicsit féltékeny amiatt, hogy mindenkit csak az én esküvői ruhám érdekel, szóval igyekszem sokat dicsérni a kis bársonykabátját.” – viccelődött.

3. Az esküvői ruha: Jennifer Morrison, aki csak úgy sugárzott az interjú alatt nagyon boldog, hogy ilyen jó viszonyt sikerült kialakítania az évek során Castro-val, aki már a kezdetek óta bevonta a színésznőt Emma stílusának kialakításába. Természetesen a szőke szépség az esküvői ruha kiválasztásában is fontos szerepet játszott, de még Colin is tudott érdemben segíteni benne!

“Beszélgettünk a ruháról és Colin azt mondta ‘Valami igazán vintage darabot kéne választani.’ és én is egyet értettem vele. Eddy, Adam és én már sokszor beszéltünk róla, hogy Emma ruháiban mindig van valami “időtlen”. – magyarázta Morrison. “Szóval mindenképpen a klasszikus vonalon akartunk maradni az esküvői ruhát illetően is, és úgy voltunk vele mi lehetne jobb egy Grace Kelly-s valódi tündérmesénél? Határozottan ő ihlette ezt a ruhát.”

Castro is egyet értett a színésznővel. “Jenniferrel több tervet is átnéztünk és azonnal kiszúrta Grace Kellyruháját, amit eredetileg Helen Rose tervezett 1956-ban, majdnem 60 évvel ezelőtt! A Grace Kelly ruha megfelelt mindennek, amit Jennifer Morrison keresett, ezért úgy döntöttük lemásoljuk.”

Ami Emma lenyűgöző fejdíszét illeti, Castro elárulta, hogy kollégája Isabel Bloor alig pár napot kapott rá, hogy elkészítse de azonnal Jennifer kedvencévé vált. “Meg akarom tartani!” jelentette ki a színésznő. “Iszonyat mutatós.”

A cikk második fele hamarosan érkezik, benne sok-sok érdekességgel a gyűrűkről, a páros fogadalmáról, a fogadásról és a nászútról. 🙂

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..