6. évad finálé elérhetőségek

Felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés! A fájl mérete dupla akkora, mint lenni szokott, hiszen ez dupla rész!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

A kívánt tartalom eléréséhez kattints a számodra megfelelő gombra –

Letöltés: Kis felbontás Nagy felbontás (720px)
Magyar Felirat: Felirat kicsihez Felirat nagyhoz
Online felirat nélkül: Vidto Indavideó
6×21 Online magyar felirattal: Vidto Youwatch
6×22 Online magyar felirattal: Vidto Youwatch


[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

6×21

 

6×22

5 hozzászólás

 1. OUATfan

  Örülök, hogy végül is tényleg benne hagyták Henry karakterét a sorozatban. Mindig is egyfajta határvonal volt mese és valóság között (és valaki, akin sosem fogtak az átkok 🙂 ). Szerintem tökéletes egyensúlyt vitt a történetbe, és fontos mozgatórugója volt az eseményeknek.
  Szintén örülök a szereplőváltásnak és az időugrásnak is, színészi teljesítmény szempontjából is (szerettem Jared-et, és megható volt, hogy a szemünk láttára nőtt fel, de lássuk be, a játéka nem elég érett még egy felnőtt-Henry szerepére), és azt is érdekes lesz megtudni, milyen hatást gyakorolt a – nem éppen hétköznapi – gyerekkora a felnőtt énjére.
  Na jó, elismerem, várom már a 7.évadot. 🙂 Bár ez a lezárás tökéletesen megtette volna nekem, a nagy közös családi jelenettel a végén, és a csattanóval, de ha már így alakult, szerintem évad-finálénak is nagyon jó volt!
  Ráadásul arról sem sikerült semmi konkrétat megtudni, hogy a többiek számára hogyan alakul a történet, és hogyan válunk meg tulajdonképpen a szereplőgárda nagy részétől a következő évadra, a forgatókönyv szerint. (??)

 2. skenyer

  Én azért sajnálom hogy a főszereplők nagy részét suttyba vágjuk, de valljuk be, a sorozat fő mozgatója valóban a három megmaradt karakter, és a remek színészek. Kicsit szkeptikus vagyok a folytatást illetően, félek, hogy olyan Heroes Reborn style-os lesz a dolog, mert valljuk be, méltó befejezése lett volna az egész sorozatnak ez a végkifejlet, és nem tudom, hogy csak a kecsegtető pénz miatt vágnak bele még évadokba a készítők, vagy tényleg van még olyan a tarsolyukban, ami tovább színesítheti ezt az amúgy sem szürke világot. Egyik interjúban azt mondta Eddy és Adam, hogy már tudják, hogy hova tart a sorozat, hogy hol lesz a befejezés, csak addig még el kell jutni. Félek, hogy ők erre a befejezésre gondoltak, és úgy döntöttek, mégiscsak megugorják és kitalálnak egy új befejezést, ahova el fognak majd vezetni minket a karakterek. Bár kitudja, lehet ez mégsem az a “megálmodott” befejezés volt. Azért remélem nem csak én emlékszem arra az interjúra és nem csak nekem böki a csőröm, hanem maguk az interjúztatók is, és örömmel rá fognak kérdezni a srácoknál, hogy most akkor hogy is van ez?

  Egyébként a rész maga jó volt, de nem érzem azt, amit a Musical epizódnál éreztem, hogy újra meg kell néznem. Egynek jó volt, szép volt a lezárás, jó volt még egy csavar a végén, de annyira nem hatolt mélyen a szívembe. Bár az nagyon tetszett, hogy a “Végső csata” a jó és rossz között, annyit jelentett, hogy A jó is a helyes utat válassza, és a rossz is. Azért erre senki nem számított 🙂 Így hiába lett elvágva zörgőnek a sorsfonala, végülis mégiscsak megmentő lett.

 3. Gyönyörűen lezárták. Megkönnyeztem. Tényleg.
  Ezzel a résszel nagyon magasra tették a mércét, tökéletes lezárása volt a 6 évadnak ez az epizód, megkoronázta ezt a pár évet.
  Nem szeretném, hogy elrontsák, amit 6 év alatt felépítettek. Nagyszerű lezárás lett volna ez……. szerintem nem lenne szükség 7. évadra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.