Újabb forgatási infók a fináléról

0
13
megtekintések

Ugyan volt már egy cikkünk a 6. évad fináléjának forgatási híreiről és képeiről, melyet [ide kattintva] tekinthetsz meg, azonban annyit kaptunk ismét, hogy ideje volt egy újabb posztnak.

A finálé forgatásain Zelena sétált Storybrokke utcáin a kicsi Robinnal a karjaiban, míg Emma és Hook egy közös jelenetet kapott a sárga bogárban. Érdekes, hogy Hookon egy seriff jelvényhez hasonló csillag volt a forgatásokon. Hófehérke, Charming és a kicsi Neal egy farmon kapott jelenetet,  Emma pedig Hookon kívül még Henryvel forgatott, akivel a beszámolók szerint egy nagyon érzelmes jelenete volt a Nagyi étterme előtt. Emma sírt, majd homlokon csókolta Henryt, összeérintették a fejüket, majd beszállt a kocsijába. A rajongók beszámolói szerint úgy látszott, mintha egy boldog befejezés lett volna ez a jelenet, afféle búcsúzás…

 

A csapat Gideon és Emma végső leszámolásánál

 

Az esti forgatásokon Hófehérkét, Davidet, Reginát, Hookot, Henryt, Zelenát, Emmát és Gideont lehetett látni. Gideon egy kardot szegezett Hófehérke nyakához, majd később úgy látszott, Emma és Gideon ismét harcban álltak. Hevesnek látszottak a mozdulataik. Emmán és Gideonon kívül megint mindenki megdermedt, majd Gideon mintha leszúrta volna Emmát valamivel, vagy elvette volna az erejét. Ezek után fényvillanásokat lehetett látni, a végén pedig Emma a földre hullott. Ezután ismét pár villámláshoz hasonló fényesség látszódott (bár nem volt az). Mindenesetre a stáb a jelenet után átölelte egymást, Emmával együtt, sőt mi több, Emma és Hook még csókolóztak is, szóval bizonyára nem kell izgulni Emma sorsa miatt.

A forgatásokról már találtok képeket a galériánkban [ide kattintva], illetve a Facebook oldalunkon is!

Előző cikk6×16 jelenet #1
Következő cikk6×16 jelenet #2
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..