Spoilerek a fináléról és a zenés részről

2
29
megtekintések

Az évadzáró előtt:
Április 30.-án a nézők megtudják “a választ arra, hogy mi a Fekete tündér indítéka” árulta el a műsor alkotója, Edward Kitsis — beleértve azt is, hogy miért nem adott soha nevet Zörgőfürgének és miért hagyta őt el. Illetve természetesen felkészít a május 7-i musical epizódra, aminek során Emma és Hook készen áll örök hűséget fogadni egymásnak. “Mindenki ideges, boldog és izgatott volt” meséli Kitsis a musical epzód forgatásairól. “Tényleg olyan érzés volt, mintha újra a pilotot forgatnánk.” Ami a lehetséges esküvős csattanót illeti, Jennifer Morrison célozgat rá, hogy “Gonosz dolog történik.”

Évadzáró (Május 14): 
Mint ahogy a cím is sugallja, “Ez a végső csata,” mondja Kitsis — és így Henry mesekönyve is a végére ér. “A két órát arra áldoztuk, hogy lezárjuk amit a hat év alatt felállítottunk és a végső jelenetből megtudjátok, hogy mi lesz ezután.” Amennyiben a műsor megkapja a hetedik évadot. Ebben segítségünkre lesz két karakter, akiket Adam West (The Walking Dead) és Alison Fernandez alakít (Jane the Virgin). “Ők határozottan összeköttetésben állnak a jövőbeli terveinkkel.” árulta el Adam Horowitz, “Ahogy azzal is amit most csinálunk.”

Az első kép a fináléból

2 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..