Musical epizód interjú

0
97
megtekintések
ONCE UPON A TIME - "The Black Fairy" - In flashback, after Rumple's mother, Fiona, learns from his fairy godmother that his destiny is prophesized, she does everything in her power to keep it from happening. Ultimately, Fiona will have to make a decision that will change the course of both their lives forever. Meanwhile in Storybrooke, Rumple faces a similar delimna, on "Once Upon a Time," SUNDAY, APRIL 30 (8:00-9:00 p.m. EDT), on The ABC Television Network. (ABC/Jack Rowand) LANA PARRIL

Az Egyszer volt, hol nem volt musical epizódja már nagyon közel van hozzánk — és miközben a legtöbb OUAT színész kifogja ereszteni a hangját a május 7.-i különleges órában, van egy színésznő, aki még ennél is többre törekszik.

“Remélem rappelhetek” – mondta Lana Parilla az EW -nek a musical epizód forgatásai előtt. “A brooklyni lány beszél belőlem. Csak felhoztam az ötletet, de nem kaptam rá választ. Remélem rappelhetek, bár ez roppant valószínűtlen.”

Mielőtt Lana eldöntötte, hogy énekel a musicalben, beismerte, hogy volt némi tétovázás. “Figyelj, szeretek énekelni a zuhany alatt és a kocsiban, és talán néhány tequila után a karaoke bárban, de nem vagyok egy gyakorlott énekes,” – meséli a színésznő. “Sok évig képeztem a hangom a színészet miatt. De ez egy nagyon más dolog. De izgatott vagyok.”

“Azt hiszem egyetlen egyszer csináltam musicalt életemben, 19 évesen, szóval kétségtelenül berozsdásodtam,” – folytatja Lana. “20 éve történt, de jó móka volt. Azt hiszem az egész ötlet, hogy mindannyian valami újat csinálhatunk nagyon izgalmas, és már énekeltünk a forgatáson és a felvételek között, némileg bemelegítettük a hangunkat, de azt hiszem tényleg csak fel kell készülnünk erre a szuper mókás epizódra.”

Hogy miért fognak Storybrooke lakói dalra fakadni, Lana azt felelte, “Valami történni fog. Nem hiszem hogy valóban beszélhetek róla, de mondjuk úgy, hogy nem választás kérdése lesz. Ez olyasvalami, ami csak úgy előtör belőlük.”

Illetve egy bónusz spoiler a Zörgőfürge rajongóknak:

A Fekete tündér Zörgő mamája, szóval aggódnunk kéne amiatt, hogy Gold ismét cserben hagyja a hősöket?
“Ez egy remek kérdés és ez fontos része annak, amivel foglalkozni fogunk, vagyis hogy mennyire bonyolult Zörgőfürge helyzete” – meséli Adam Horowitz. Edward Kitsis hozzáfűzi: “Azt mondanám, hogy ahogy Zörgőfürge már korábban is próbatétel elé került, a hátralévő epizódokban ismét ez vár rá. A csatában több oldal is kialakul, neki pedig döntenie kell, hogy melyiket választja és ez nagyon nehéz döntés lesz számára.”

Előző cikk6×19 jelenet #2
Következő cikk6×19 elérhetőségek
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..