Musical epizód infók és poszter

0
17
megtekintések

Bár a musical epizód még odébb van, ízelítőnek kaptunk hozzá egy remek kis plakátot. Aki esetleg már nem emlékezne rá: a 2017-es aTVfesten nyert megerősítést, hogy zöld utat kapott a musical epizód. A különleges részben 7 dal csendül majd fel, közöttük egy nagy Emma szólóval. “Mind nagyon izgulunk. Erre már mindannyian gondoltunk korábban. A stáb nagy részének musicales, színházas múltja van és az éneklés, a zene valamiképp mindannyiunk életének részét képezte. Viccelődtünk már sokat ezen, sokszor gondolkoztunk rajta.” – mesélte Jennifer Morrison.
 
A producerek pedig azt ígérték az epizód jelentős része lesz a műsor mitológiájának és sok romantikus meglepetést tartogat a rajongóknak! “Szeptember környékén kezdtük el megtervezni ezt. Megismertünk két zeneszerzőt, Alan Zacharyt és Michael Weinert, akik nagy rajongói a sorozatnak és az ABC összehozott velük, mivel a rajongók már hat évad óta vágynak egy zenés epizódra.” – nyilatkota Kitsis. “Nagyon izgatottak vagyunk miatta, régóta dolgozunk már ezen. Ami szintén nagy munka volt számunkra, hogy ezt az epizódot is a műsor részévé varázsoljuk és ne csak egy önálló, “speciális” epizód legyen.” – tette hozzá Adam Horrowitz, amivel megcáfolt sok rajongói elméletet, miszerint a musical epizód talán csak valami alternatív valóság vagy egy furcsa álom lesz.
 
“Fontos része lesz a történetnek, nagy dolgok történnek ebben az epizódban. Őszintén, ez volt a legnagyobb nehézsége a musical epizódnak. Sosem akartunk egy különálló, pihentető részt, ahol énekelnek aztán visszatérni a rendes történetre. Azt akartuk, hogy tényleg a történet része legyen, így jól ki kellett fundálnunk ezt az évadot.” – erősítette meg Adam. “És ami vicces még, hogy ez az utolsó előtti epizód ebben az évadban, tehát végülis a musical epizód vezet el minket a fináléhoz.” – teszi hozzá Eddy.
 
És végül a várva várt poszter, ami nagy eséllyel a közelgő CaptainSwan esküvőre utal:
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!