6×18 – Zelena interjú

0
17
megtekintések

A 6×18-as epizódban ismét nagy hangsúly kerül mindenki kedvenc zöld boszorkányára, ezért az Entertainment Weekly a Zelenát alakító Rebecca Maderhez fordult, hogy megkérdezze mi vár ránk a folytatásban.

Milyen történetet ismerünk meg Zelena múltjából?
A madárijesztőt már megismertük régebben és a Dorothy-s dolgokat is, szóval az eheti epizódban megismerünk pár új arcot is Óz világából. Többet tudunk meg róla, hogy miért lett olyan Zelena, amilyen és hogy milyen szerepe volt abban, hogy a többi karakter olyan lett, amilyen. Párhuzam van aközött ami a múltban történt Óz világában és ami a jelenben zajlik, mert Zelenára mindig nagy hatással volt az a fájdalom, amit az elhagyatottság, a gonosz apja és a többi sérelme miatt érzett. Tele van védekezéssel és ez az egyedülléthez és a magányhoz vezethető vissza, de most már nincs egyedül többé. Van egy gyermeke és a húgával együtt jött ez a sok ember. Mondhatni a kör kiteljesedik, mert az elhagyott, magányos gyermektől eljut addig, hogy felismeri, hogy nincs egyedül többé és nem kell mindent egyedül csinálnia.

Hogy hat Zelenára a Fekete tündér beszéde, főleg azután, hogy a Gonosz Királynővel való összefogása sem végződött túl jól?
Zelena nem nagyon szeret osztozkodni a rivaldafényen. Valószínűleg sosem lenne belőle Diana Ross és a The Supremes, csak Diana Ross. Nem kellenek neki a háttérénekesek és nem akar egy banda tagja lenni. Ő elég magányos típus, nem igazán lelkesíti, hogy segítse az újabb britt gonosztevőt. Nem akar segíteni neki, azt sem akarja, hogy sikerrel járjon, csak azt akarja, hogy eltűnjön.

Milyen hatással lesz ez a Reginával való kapcsolatára?
A kapcsolatuk még mindig döcögős. Jelenleg még keresik az utat egymáshoz, de remélem ez hamarosan megoldódik, mert nagyon szerettem a tavalyi “Nővérek” című epizódot, ahol kiderült milyen régről ismerjük egymást. Olyan csodás pillanat volt. De aztán történt némi visszalépés, szóval remélem, hogy ez még megoldódik az évad végére.

Gondolod, hogy Zelena örül neki, hogy a Gonosz királynő megtalálta a boldog befejezését?
Nem, azt hiszem ő nagyon önző ember, szóval nem nagyon hatotta meg amikor ők ketten úgymond elsétáltak a naplementébe. Nem igazán volt kapcsolata a Gonosz királynővel és az eredeti Robin Hoodot sem kedvelte, szóval a kívánság Robin még annyira sem érdekelte, tehát a távozásuk sem hagyott mély nyomokat benne.#kitérdekel

Mennyire kell aggódnunk a Fekete tündér Storybrooke-ot érintő tervei miatt?
Ez is egy ilyen világvége pillanat. Úgy tűnik a tét nagyobb, mint valaha. Bizonyos szempontból a Fekete tündér tökéletes, hiszen közelítünk a hatodik évad vége felé és ő igazán erőteljes ellenfél, aztán ott ez a kötés közte és Gideon között és persze Gold is alaposan érintett az ügyben, szóval a Facebook kapcsolati státuszuk: “bonyolult kapcsolatban”. Nagyon bonyolult és a tét igazán magas.

Te is énekelsz a musical epizódban?
Lesz egy dalom, nagyon izgulok miatta. Nagyon jó dal, szörnyen izgalmas. Az egész olyan lesz, mint egy nagy Disney musical, a rajongók eldobják majd az agyukat.

És mind új dal lesz?
Igen.

Szóval nem halljuk tőled a “Defying Gravity”-t vagy valami hasonlót?
Nem, de az “Egyszer volt, hol nem volt” verzióját igen. Isteni lesz, a rajongók odalesznek érte.


Defying Gravity – a Wicked musical egyik dala

Nagyon izgulsz miatta?
Igen. Egy kicsit kényelmetlenül érzem magam miatta és izgulok, de ez jó. Mert ha így érzem magam mindig kiderül, hogy meg kellett tennem a dolgot és miután túl vagyok rajta, már örülök, hogy “ez az sikerült”.

Előző cikk6×18 jelenet #2
Következő cikk6×18 elérhetőségek
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!