6×18 epizódleírás, promóképek, feliratos előzetes

1
12
megtekintések

A visszaemlékezésekben Zelena összebarátkozik egy elátkozott favágóval, aki hozzá fordul segítségért, hogy új szívet találjanak neki. Így Zelena választásra kényszerül, hogy a varázserejét vagy a fiú barátságát őrizze meg. Eközben Storybrooke-ban Zelena úgy dönt, hogy Regina kérése ellenére felkeresi a Fekete tündért és egyszer s mindenkorra megállítja őt, míg Hófehérke és Charming összetűzésbe kerül Emma közelgő esküvőjének tervezése közben.
 


 
Állandó szereplők:
 
Ginnifer Goodwin – Hófehérke/Mary Margaret, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő/Regina, Josh Dallas – Charming herceg/David, Emilie de Ravin – Belle, Colin O’Donoghue – Hook kapitány, Jared S. Gilmore – Henry Mills, Rebecca Mader – Nyugati Boszorkány/Zelena és Robert Carlyle – Zörgőfürge/Mr. Gold.
 
Vendég szereplők:
 
Keegan Connor Tracy – Kék tündér, Beverly Elliott – Nagyi, Giles Matthey – Gideon, Jaime Murray – Fekete tündér, Alex Desert – Stanum, Austin Obiajunwa – fiatal Stanum, Dylan Sloane – zaklató, Jorden Birch – testőr és Isabella Black-Thomas – fiatal Zelena.
 
Az epizódot írta avid H. Goodman és Bridgette Hales , rendezte Michael Shultz.
 

 
Ui. A facebbok oldal törlését egyelőre nem szeretnénk kommentálni, még át kell gondolnunk hogyan tovább. De egy biztos: a hatodik évadot semmiképpen sem hagyjuk már félbe, továbbra is meg fogtok hozzá találni itt a weboldalon minden szükséges információt és el fognak készülni a feliratok is. Illetve szeretnénk megköszönni a sok támogatást és a kedves szavakat, sokat jelent ez nekünk.
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!