6×17 elérhetőségek

5
32
megtekintések

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

A kívánt tartalom eléréséhez kattints a számodra megfelelő gombra

Letöltés: Kis felbontás Nagy felbontás (720px)
Magyar Felirat: Felirat kicsihez Felirat nagyhoz
Online felirat nélkül: Vidto Indavideó
Online magyar felirattal: Vidto Videa


[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

 

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Na jó. Ez a rész rém gagyi volt 🙁 Ennyire látványosan beleírni valamit a történetbe, ráadásul úgy, hogy az alapszál élményeit és izgalmát rúgja fel… és mi ez az érdektelen összecsapott munka? Legalább Regina haját megcsinálhatták volna olyanra, mint az első évadban, de még ebbe sem feccöltek energiát. A kehely is csúnya üres volt, legalább világíthatott volna, vagy valami füst bemehetett volna az orrukon-szájukon, ahogy isszák. Nagyon suták voltak ezek a beleírt megoldások. Ami eddig kérdés volt, azt azzal az olcsó módszerrel oldották meg, hogy hopp hirtelen bejön egy új szereplő, akit ráadásul úgy mutatnak be, mintha ezer éve ismernénk őket, pedig nem. Nagyon igénytelen, összecsapott munka. Ezek után előre félek a finálétól. Ha ennyi lelket tesznek bele, tényleg ne legyen több évad. 🙁

  2. Hát nekem viszont nagyon tetszett a rész. Számomra még mindig ugyanazt nyújtja a sorozat, mint régen, még mindig megvan az az “aztarohadt” érzés, mint az első évadokban. Nekem tetszett a visszaemlékezés, mindig jó megtudni valami újat Charmingékról. Nekem Tigrislilom is tetszett, szerintem nem baj az, hogy úgy mutatták be, mintha ezer éve ismernénk. Gyanítom fogjuk még látni, és megismerhetjük őt. Kifjezetten tetszett, hogy nem mutatták be rögtön, pont úgy lett olna unalmas szerintem.

  3. Violet!
    Egyet értek veled. Nekem is nagyon tetszett ez a rész. Nagyon várom a következő részt. Zelenára kíváncsi vagyok. Köszönjük a fordítást, feliratot!!!:)

  4. Szerintem is egész jó volt ez a rész. Tigrisliliomot én nem akarom többet látni, ugyanis elegem volt az olyan beleerőltetett szereplőkből, mint JÁzminék.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.