Új szereplő

3
12
megtekintések

Andrew J. West kapta azt a bizonyos új szerepet, aminek a szereplőválogatásáról korábban már írtunk nektek – a cikk erről [ide kattintva] olvasható. A karaktere a fináléban fog feltűnni és állítólag kulcsfontosságú karakter lehet belőle, ha a műsor megkapja a hetedik évadot.
 
West egyébként már Adam és Eddy másik projektjében, a Dead of Summerben is szerepelt, így nem lesz új számára a sorozat íróival való közös munka. Új információkat nem kaptunk az OUAT-os karakteréről, tehát továbbra is csak a casting kiírás áll rendelkezésre, miszerint: egy erős, de most éppen sebezhető férfi, aki a 20-as évei végén/30-as évei elején jár, egykor optimista és reményekkel teli fiatalember volt, most viszont magányos és cinikus remete. De legbelül, a lelke mélyén még ott szunnyad a remény, ami csak a megfelelő emberre vár, hogy felébressze azt.
 
West mellé annak idején kerestek még egy koraérett 10 éves lányt is, akinek állandóan ott csillog a szemében egy kis csintalanság. A lány ugyan csonka családból származik, de a viszontagságok csak erősebbé tették őt, ami jól is jön számára, amikor a sötétség veszélybe sodor mindent, ami fontos számára.
 
A hírek szerint a kislány és Andrew karaktere is állandó szereplővé léphet elő, ha berendelik a hetedik évadot. A sorozat írói amíg még folynak a tárgyalások a csatornával nem kommentálták a híreket.
 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mi van, ha Ő a felnőtt kori Henryt fogja alakítani. Lehet, hogy a fináléban valami olyan fog történni, hogy Henry elveszti a reményt. Így illene rá a leírás. ??

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.