Regina VS Királynő – hatalmas erőpróba várható

1
22
megtekintések

Bár Regina abban a reményben, hogy újra rátalálhat a szerelem hazahozta Storybrooke-ba a kívánság Robint, hamarosan rá kellett döbbennie, hogy ez az ember nem az a férfi, aki az életét áldozta érte. Ez segített számára elengedni a múltat és úgy döntött a régi Robin emlékére segít az újnak boldogságra lelni, akkor is ha azt nélküle találja meg.
 
“Eljutott arra a szintre, amikor megértette, hogy nem szabad irányítania ezt a helyzetet. Megpróbált belőle egy olyan férfit csinálni, aki más, mint ő és szinte kényszerítette rá, hogy próbáljon megfelelni annak a hősnek, akit ő Robin Hoodként ismert. De rájött, hogy el kell engednie őt és eszerint fog cselekedni.” – nyilatkozta Lana Parrilla.
 
Persze az elengedés nem lesz túl egyszerű miután ismét felbukkant a királynő, azzal a céllal, hogy megszabaduljon a másik felétől, csalinak pedig éppen Robint szánja. “Ez lesz a végső erőpróbájuk. Vadmacska a vadmacska ellen, igazi cicaharc lesz. Valódi küzdelem lesz, teljesen megnyílnak egymásnak, de a régóta dédelgetett haragon és neheztelésen át fejezik ki magukat.” – mesélte a színésznő.
 
Ezzel egy időben a visszaemlékezésekben látjuk majd a múltbéli Gonosz Királynőt, miközben felfedezi a szenvedése valódi forrását. “Újra látjuk az Elvarázsolt erdei Királynőt, ahogy Hófehérkét üldözi. Tényleg mélyponton van, tele a szíve haraggal és csak azt akarja, hogy végre elkapja őt és végezhessen vele. Csingiling viszont visszatér és számon kéri rajta, hogy miért nem ment be a kocsmába Robinhoz.”
 
Mindazonáltal élete ezen szakaszában a Királynő már nem hisz benne, hogy érdemes rá, hogy valaki szeresse. Így az édesapjára kerül a sor, hogy megpróbálja megmutatni neki, hogy igenis érdemes a szeretetre. A mágikus módszer azonban – ami Corától kölcsönöz a feladathoz – végül visszaüt és ahelyett, hogy előhívná azt, akit a Gonosz királynő legjobban szeret, azt veszi célba akit a legjobban gyűlöl, abban a reményben, hogy így Hófehérke nyomára bukkan. Szükségtelen is mondani, hogy a bűbáj végül nem Hófehérkéhez, hanem egy igazán sokkoló felfedezéshez vezet. “Ezután visszaváltunk Storybrooke-ra a végső, nagy összecsapásra, ami a polgármesteri irodában zajlik. Sok minden elhangzik még közöttük, majd kitör a nagy kardpárbaj, amivel darabjaira szedik az irodát.” – zárta az interjút Lana.
 
De vajon ki kerül ki győztesen? Hétfőn kiderül 🙂
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Fele fizetésem feltenném rá, hogy saját magához vezet. Regina legnagyobb ellensége saját maga. De ezt eddig is tudtuk, nincs benne semmi “sokkoló”, rajta kívül szerintem senki sem lepődik meg rajta.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!